کد خبر:۲۸۰۸۸۲
گپ و گفتی با مسئولان نشریات دانشجویی- 8

حسنی: به دلیل گرانی کاغذ نشریه «فردیس فرهنگیان» به صورت دیواری درآمده است

مدیرمسئول و سردبیر گاهنامه «فردیس فرهنگیان» گفت: به دلیل عدم حمایت مالی و افزایش هزینه‌های چاپ و کاغذ به مرور تعداد صفحات نشریه حذف و ...

ابوالفضل حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: گاهنامه «فردیس فرهنگیان» به همت دانشگاه فرهنگیان (مرکز آموزش عالی شهید بهشتی شهرستان اقلید) بهمن ماه سال گذشته آغاز به کار کرده است که اولین چاپ آن به اردیبهشت ماه سال جاری بر می گردد.


وی افزود: موضوع این نشریه، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است و سعی می کنیم نشریه را به صورت رنگی چاپ کنیم، اما چون هزینه ها بسیار بالاست، تعداد زیادی از نشریه به صورت سیاه و سفید منتشر می شود.


مدیرمسئول و سردبیر گاهنامه «فردیس فرهنگیان» اظهار داشت: اغلب برای تامین هزینه ها به مشکل بر می خوریم؛ به دلیل بالا رفتن قیمت چاپ، بویژه کاغذ، دانشگاه نمی تواند ما را حمایت کند، از این رو مجبوریم تعداد صفحات نشریه را محدود کنیم.


حسنی ادامه داد: تا کنون دو شماره از نشریه «فردیس فرهنگیان» به چاپ رسیده؛ در چاپ اول، دانشگاه هزینه را در اختیار ما قرار داد البته به صورت محدود؛ برای چاپ نشریه دوم از آنجایی که دانشگاه توان تامین کل بودجه را نداشت، برخی از ارگان های شهرستان اقلید از جمله دانشگاه آزاد اسلامی، هیئت رزمندگان اسلام و سازمان تبلیغات ما را حمایت کردند.


وی عنوان کرد: خوشبختانه به لحاظ نیروی انسانی مشکل نداریم و در حال حاضر بزرگترین مشکل پیش روی ما فقط مسائل مالی است؛ چرا که به دلیل عدم حمایت مالی مجبوریم از تعداد صفحات نشریه کاسته و حتی با فاصله های زمانی بسیار زیاد منتشر کنیم.


مدیرمسئول گاهنامه «فردیس فرهنگیان» در پاسخ به این پرسش که آیا بهتر نیست با توجه به گرانی کاغذ و هزینه چاپ، نشریات دانشجویی به سمت الکترونیکی شدن پیش رود؟ گفت: سیاست نشریه ما این گونه بود که این نشریه در تعداد صفحات بالا و به صورت مکتوب چاپ شود؛ اما به مرور زمان با افزایش هزینه های چاپ و کاغذ از تعداد صفحات آن کاسته شد و در حال حاضر به صورت دیواری در مساجد، مدارس و دانشگاه های شهرستان نصب می شود البته مطالب و محتوای نشریه از طریق وبلاگ و سایت دانشگاه هم ارائه می گردد.


سردبیر گاهنامه «فردیس فرهنگیان» در خصوص لزوم الکترونیک شدن نشریات دانشجویی ابراز داشت: متاسفانه در شهرستان اقلید مشکل اینترنت وجود دارد یا در برخی مناطق سرعت بسیار پایین است و یا اینکه همه به اینترنت دسترسی ندارند.


وی در همین زمینه افزود:  به عنوان مثال روستاهای شهرستان دسترسی به اینترنت ندارند و اینترنت فقط محدود به مرکز شهر است از آنجایی هم که مخاطبین اصلی نشریه دانشجویان هستند ممکن است برخی از خوابگاه ها به اینترنت دسترسی نداشته باشند. همچنین ما نشریه را در اختیار مساجد و مدارس شهرستان هم قرار می دهیم که ممکن است آن ها هم از اینترنت محروم باشند.


حسنی گفت: علاوه بر مرکز آموزش عالی شهید بهشتی گاهنامه «فردیس فرهنگیان» را در اختیار سایر شعبه های دانشگاه در سطح استان، هیات رزمندگان اسلام، کانون مساجد، حوزه های مقاومت شهرستان و بسیج دانشجویی قرار می دهیم.


وی درپایان خاطرنشان کرد: باتوجه به پیشرفت ارتباطات در جامعه امروزی و از طرفی باتوجه به اینکه اکثر افراد جامعه به راحتی به اینترنت دسترسی دارند؛ طبیعتا اگر به نحو مطلوب نشریات دانشجویی به سمت الکترونیکی شدن پیش روند بهتر خواهد بود. منتهی متاسفانه ما در شهرستان از این امکانات برخوردار نیستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
صابرخان
-
۲۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰
من رئيس جمهور بودم خيلي از اين مطبوعات و روزنامه ها رو جمع مي کردم و البته خودم هم براي رئيس جمهور شدن تبليغات کاغذي نمي کردم. حيف نيست درخت مظلومو قطع مي کنيم؟ روي صحبتم با تمام مطبوعات، کتب و يا نشريات نيست اما نگاه کنيد فقط چقدر مجله جدول وجود دارد؟ چقدر از صفحات اين مجله ها تبليغات و عکس هنرپيشه هاست! اما کتاب ها، روزنامه ها و مجلات مفيد رو اجازه نشر مي دادم و شديدا کاغذها رو بازيافت مي کردم.
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار