کد خبر:۲۸۱۱۶۱
26 آذر؛

اهالی «سرزمین بادها» به شبکه تماشا می‌روند!

شبکه تماشا بار دیگر با پخش سریال «سرزمین بادها» دوستداران سریال‌های کره‌ای را به پای تلویزیون می‌کشاند.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سریال کره‌ای «امپراتوری بادها یا سرزمین بادها» که در ایران با عنوان سری دوم از مجموعه تلویزیونی «جومونگ» شناخته می‌شود، از سه شنبه 26 آذر  ساعت 22 ‌به روی آنتن شبکه تماشا  می‌رود.

 

بر اساس این گزارش، پس از پخش سریال «افسانه جومونگ» و استقبال فراوان بینندگان  از این مجموعه خارجی ، با پخش «سرزمین بادها» که ادامه سریال «افسانه جومونگ» محسوب می‌شود، بار دیگر این روند درشبکه تماشا  از سر گرفته می‌شود.

 

گفتنی است، سریال «سرزمین بادها» را کانگ ایل سو در سال 2008 کارگردانی کرده‌است. در این سریال سونگ ایل هوک در نقش شاهزاده موهیول، چوی جانگ وون(شاهزاده یئون)، پارک گان هیونگ(شاهزاده دو جین)، جانگ جین یانگ(امپراتور یوری) بازی می‌کنند. این سریال کره‌ای در 36 قسمت ساخته شده‌است و برنده چهار جایزه کره‌ای شده‌است. «امپراتوری بادها یا سرزمین بادها» داستان نوه جومونگ به نام موهیول است. این سریال همانند جومونگ دارای تم حماسی- درام است و گرچه دست‌اندرکاران این سریال اصرار دارند آن را تاریخی بنامند اما بیشتر ماجراهای آن تخیلی و به دور از واقعیت است.


لازم به ذکر است، «سرزمین بادها» با نام اصلی «امپراتوری بادها» در واقع ادامه سریال پربیننده و محبوب «افسانه جومونگ» است. این سریال همانند جومونگ دارای تم حماسی- درام است و گرچه دست‌اندرکاران این سریال اصرار دارند آن را تاریخی بنامند اما بیشتر ماجراهای آن تخیلی و به دور از واقعیت است.


شایان ذکر است، سریال «سرزمین بادها» نخستین بار در سپتامبر2008 در شبکه کی‌بی‌اس2 در کره‌جنوبی به روی آنتن رفت.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
313
-
۲۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۸
در فيلم هاي ايراني خبري از فرهنگ ملت ما نيست نه اسلامي نه ايراني .فيلمسازان ما درتهران جا خشک کرده و يادشان رفته ايران جز تهران استان هاي ديگري هم دارد و آنها مي توانند از طريق فيلم فرهنگ هر استاني را به نمايش بکشند.يادشان رفته تمدن ما فيلمنامه هايي واقعي و زيباتر از جومونگ دارد شخصيت هايي که حتي در دوران قبل از اسلام داراي آييني خدايي بودند دست نياز به سوي خدا دراز مي کردند نه رمال ها و جادوگرها و آنها از اين طريق خدا فاتح ميدان بودند.صدا وسيماي ايران بايد آنتنش را ازسمت کره رو به ايران بچرخاند و ملتي بزرگ و خدايي فيلم هايي در خور بسازد.در خريد اجناس جيره خور چين شديم ودر فيلم جيره خور کره.اين در شان ما نيست.
2
1
پربازدیدترین آخرین اخبار