آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۱۵۱۶

مراسم معارفه رئیس دانشکده خبر مشهد برگزار شد

مراسم معارفه رئیس دانشکده خبر واحد مشهد امروز با حضور رئیس دانشکده خبر جمهوری اسلامی ایران، برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد احمدی افزادی امروز در مراسم معارفه رئیس دانشکده خبر مشهد در فرهنگسرای فناوری و رسانه این شهر از تحصیل بیش از شش هزار دانشجو در 25 رشته مرتبط رسانه ای در دانشکده خبر ایرنا خبر داد و گفت: این دانشکده در عرصه آموزش‌های رسانه ای اقدامات خوبی را انجام داده است.


وی با اشاره به سابقه سیدجلال فیاضی در زمینه ارتباطات، خبرنگاری و رسانه بیان داشت: وی در سال 85 خبرگزاری جمهوری اسلامی را در بدترین شرایط تحویل گرفت و بعد از 20 ماه آن را تکمیل کرد.


در ادامه این مراسم سید جلال فیاضی با بیان اینکه باید شورای سیاستگذاری در دانشکده خبر متشکل از مدیران رسانه‌های استان تشکیل شود بیان داشت: ساختار دانشکده خبر نیاز به بازنگری دارد.


رئیس جدید دانشکده خبر با اشاره به معضل ساختمان این دانشکده، خواستار توجه بیشتر مسوولان استان نسبت به حل این مسئله شد و گفت: این مشکل باید هر چه سریع تر حل شود.


وی با تاکید بر آموزش صحیح به دانشجویان این دانشکده، با مهم دانستن توجه به تحصیلات تکمیلی خاطرنشان کرد: باید به دانشجویان آموزش صحیح داد تا شاهد رشد و شکوفایی در عرصه رسانه باشیم. 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار