قائم مقام وزیر در امور دانشگاهها در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» گفت: جابهجای روسای دانشگاهها یک ضرورت است و اگر این ضرورت وجود نداشت هیچ گاه وزیر بهداشت اقدام به تغییر رئیس دانشگاههای پزشکی نمیکرد.
وی افزود: این جابهجاییها به چند دسته است و در برخی مواقع وزیر بهداشت مجبور به تغییر رئیس دانشگاه شده است زمانهایی شده که روسای دانشگاهها تمایل به تحصیل یا انجام کارهای پژوهشی داشته اند و یا وضعیت را به گونهای بوده که فکر میکنند که باید از ریاست دانشگاه کنارهگیری کنند و خودافراد از ریاست کناره گیری می کردند.
امامی رضوی با اشاره به جابه جایی هایی که وزیر بهداشت انجام می دهد، اظهار داشت: گروهی از این جابه جایی ها نیز به درخواست وزیر بهداشت انجام می گیرد و گروهی از افراد هستند که تمایل به ادامه ریاست دارند اما شرایط ماندن در سمت ریاست برای آنها فراهم نیست وضعیت دانشگاه و انتظارات وزیر و مجموعه وزارتخانهها را نمیتوانند برآورده کنند.
وی در ادامه تصریح کرد: زمانی که تغییر و تحول در دولت ایجاد میشود تغییراتی نیز در دانشگاهها نیز ایجاد میشود البته دکتر هاشمی عقیده دارند که تغییرات در دانشگاههای پزشکی باید به حداقل برسد و معتقدند که افرادی که تجربه دارند بهتر کار میکنند اما شرایط ایجاب میکند که این اتفاقات نیز در دانشگاه رخ دهد.
قائم مقام وزیر در امور دانشگاهها با اشاره به تغییر رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: دکتر اعتمادیان (رئیس سابق دانشگاه ایران) در شرایط بحرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران را تحویل گرفتند و هم اکنون شرایط دانشگاه، شرایط مناسبی است و دولت مستقر شده است و وزارتخانه قوانین منظمی برای بخش سلامت تنظیم کرده است.
وی در پایان اظهار داشت: وزیر بهداشت تشخیص دادند که دکتر اعتمادیان در سمت رئیس دانشگاه نباشند و در حوزه ای دیگر به بخش سلامت کمک کنند که موثرتر باشند. دکتر هاشمی شخص دیگری را با هماهنگی کارکنان دانشگاه تعیین کردند و این تغییر حتما نتایج مثبتی را برای دانشگاه رقم خواهد زد.