کد خبر:۲۸۲۰۲۸
وزیر راه و شهرسازی:

هدف دولت توسعه حمل و نقل ریلی مدرن است

وزیر راه و شهرسازی قول داد حمل و نقل ریلی مدرن، سریع و گسترده یکی از یادگارهای عمده دولت تدبیر و امید خواهد بود.
هدف دولت توسعه حمل و نقل ریلی مدرن است

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، عباس آخوندی در آیین نکوداشت فعالان بخش خصوصی در عرصه حمل و نقل ریلی که به مناسبت هفته حمل و نقل بر گزار شد افزود: برای رسیدن به این هدف، آماده ایم دست بخش خصوصی را بفشاریم.
 

وی افزود: سالانه بیش از 3 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری برای افزایش ناوگان و خدمات وابسته ریلی باید از سوی بخش خصوصی انجام شود و ما آماده ایم علاوه بر منابع ارزی صندوق توسعه ملی از محل منابع ریالی این صندوق و نیز منابع دیگر
این اعتبار را تامین کنیم.


وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه حتماً رقابت جاده و ریل را به نفع ریل تغییر خواهیم داد ، گفت: با توجه به اینکه مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها اجرا خواهد شد در این فرایند، قدرت ریل نسبت به جاده افزایش خواهد یافت.


وی از متنوع و منعطف کردن قیمت بلیت قطار و تعرفه حمل و نقل ریلی به عنوان یکی دیگر از راههای تقویت جایگاه حمل و نقل ریلی یاد کرد و گفت: اصل طلایی رقابت می تواند در توسعه ملی موثر باشد.


آخوندی گفت: تا وقتی هدف ما از خصوصی سازی واگذاری بنگاه و توزیع رانت باشد ، وضع اقتصادی متحول نخواهد شد و باید اصل رقابت به اقتصاد حمل و نقل بازگردد تا آرامش ، ایمنی، رفاه، و بهره وری بالاتر بهره برداران و مسافران حاصل می شود.


وی گفت: دولت باید حضور خود را در عملیات اجرا به صفر برساند و فضا را برای بخش خصوصی باز بگذارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار