کد خبر:۲۸۲۱۸۶
بسیج دانشجوی دانشگاه کشاورزی ساری مطرح کرد

«امید واهی بستن به اختلاف آمریکا و رژیم صهیونیستی» مهمترین اشتباه دولت

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی ساری با صدور بیانیه‌ای نسبت به اقدام طرف غربی در نقض توافق ژنو و عدم واکنش ایران به این موضوع و از سرگیری مذاکرات واکنش نشان داد.
«امید واهی بستن به اختلاف آمریکا و رژیم صهیونیستی» مهمترین اشتباه دولت
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری،  بسیج دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی ساری با صدور بیانیه ای نسبت به اقدام طرف غربی در نقض توافق ژنو و عدم واکنش ایران به این موضوع و از سرگیری مذاکرات واکنش نشان داد.
 
متن کامل این بیانیه شرح زیر است:
 
ما دولت آمریکا را غیرقابل اعتماد، خودبرتربین، غیرمنطقی و عهد شکن می دانیم. ما به مسئولین خودمان اعتماد داریم و از آنها می خواهیم با دقت و با ملاحظه همه جوانب، گام ها را محکم بردارند و منافع ملی را به فراموشی نسپارند        امام خامنه ای(حفظ الله)
 
علی‌رغم اظهارات خوشبینانه برخی از مسئولان محترم کشورمان درباره توافقنامه ژنو ، اقدام اخیر واشنگتن در اعمال تحریم‌های جدید را می‌توان خط پایانی به این خوشبینی ها تلقی کرد هر چند توافق هسته‌ای ژنو از همان ابتدا نقاط مبهم بسیار زیادی داشت و دارای روزنه های سو استفاده و رخنه های قابل توجهی بود. پالس های متعارض با بندهای مختلف این قرارداد از چند ساعت بعد از عقد قرارداد آغاز شد که با اعتراف صریح به انکار حق غنی سازی ایران به اوج خود رسید.
 
برخی از عناصر و جریانات داخلی با تندرو خواندن این عناصر و القای نظریات متفاوت و کارشناسی!!!پیرامون چند دستگی در ایالات متحده این دوگانگی را توجیه کرده و این مواضع و سخنان را حرکاتی مهارکننده جهت آرام نمودن رژیم صهیونیستی و عناصر مخالف داخلی تعبیر کردند، اما اقدام اخیر وزارت خزانه‌داری آمریکا در تحریم 17 شرکت ایرانی و غیر ایرانی به بهانه کمک به برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی نشان داد آمریکایی‌ها حتی حاضر نیستند 6 ماه نقش طرف خوب قضیه را بازی کرده و برای مدتی هم که شده صبر کنند تا مهر توافقشان خشک شود و بار دیگر نتوانستند از اقدامات خصمانه علیه ایران خودداری کنند. هر چند در گنجینه تجربیات جمهوری اسلامی ایران از این دست اتفاقات دیده میشود ولی گویا قصد بر این بوده است که بارها تجربه شود کهشاید فرجی شود و گرگ توبه کند.
 
بنده همچنان که گفتم خوشبین نیستم؛ من فکر نمیکنم [از] این مذاکرات آن نتیجه‌اى را که ملّت ایران انتظار دارد، به‌دست بیاید، لکن تجربه‌اى است و پشتوانه‌ى تجربى ملّت ایران را افزایش خواهد داد و تقویت خواهد کرد؛ ایرادى ندارد امّا لازم است ملّت بیدار باشد(امام خامنه ای در سالروز 13 آبان)

البته در واکنش به این اقدام آمریکایی‌ها، کارشناسان مذاکره‌کننده ایران در وین میز مذاکره با تیم کارشناسی 1+5 را ترک کردند که این واکنش نیز با توجیه مقامات اروپایی و آمریکایی مبنی بر "گفت و گو و مشورت بیشتر و طی شدن مسیر مذاکرات"توضیح داده شد. وزارت خزانه‌داری آمریکا طی بیانیه‌ای اعلام کرده است که با وجود مذاکرات هسته‌ای برای رسیدن به یک توافق جامع، ایالات متحده به اجرای تحریم‌های خود به خصوص درحوزه نفتی و نظام بانکی مصمم است. در این بیانیه آمده است: ما همچنان متحد هستیم که تحریم‌ها را به طور جدی اجرا کنیم و تلاش‌های ایران برای دور زدن تحریم‌های اعمالی علیه برنامه هسته‌ای‌اش را اعمال کنیم. و در همین حال است که از تلاش سناتورهای آمریکایی برای تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران خبر میرسد و «وندی شرمن» معاون سیاسی وزارت خارجه آمریکا از موقعیت استفاده کرده و در کنگره مشغول افاضه است که : به بهانه تروریسم ایران را تحریم کنید، توافق ژنو فشارها بر ایران را کاهش نخواهد داد و حتی از راه‌های دیگری می‌توان این فشارها را تشدید نیز کرد!!!!
 
اگر یک روزى هم مسئله‌ى هسته‌اى حل شد - فرض کنید جمهورى اسلامى عقب‌نشینى کرد؛ همان‌که آنها میخواهند - خیال نکنید مسئله تمام خواهد شد؛ نه، ده بهانه‌ى دیگر را به‌تدریج پیش میکشند: چرا شما موشک دارید؟ چرا هواپیماى بدون سرنشین دارید؟چرا رژیم صهیونیستى را به رسمیّت نمى‌شناسید؟ چرا از مقاومت در منطقه‌ى به قول خودشان خاورمیانه حمایت میکنید؟ و چرا؟ و چرا؟مسئله این نیست که اینها سرِ قضیّه‌ى هسته‌اى با جمهورى اسلامى اختلاف پیدا کرده باشند(امام خامنه ای در سالروز 13 آبان)
 
اولین و مهمترین اشتباه دولت ، امید بستن واهی و بیهوده به ایجاد اختلاف میان رژیم صهیونیستی وآمریکا با وجود تاکیدات فراوان مقام معظم رهبری بر وجود ارتباطات پیچیده و تنگاتنگ بین این دو کشور بود،دومین اشتباه فراموش کردن تجربیات گذشته بود، حال که سند ژنو توسط طرف مقابل زیر پا گذاشته شده نهایت استدلال دولتمردان چه خواهد بود؟ بهترین توجیه این است که این طرف مقابل بود که خلاف تعهد خود عمل کرد و ما طبق اصول حرکت کردیم. افسوس که باید گفت در اینصورت دیپلمات‌های کهنه‌کار محبوب ما سال‌ها از تجربه غنی انقلاب اسلامی عقب هستند که تازه فهمیدند غایت غرب از میز مذاکره، بهره‌برداری تبلیغاتی است و بس! و این نتیجه بی توجهی به توصیه ها و سفارشات مکرر رهبری مبنی عدم اعتماد بر طرف غربی است و ما هم که قطعا از افراطی ها و دشمنان دولت بودیم که هی در گوش دولت زمزمه کردیم که یادش نرود طرف مقابل دشمن است ولی تیم مذاکره کننده در راه اعتمادسازی !!!!! برای جامعه جهانی!!!!!! آخرین تلاش های خود را نیز کرد.
 
شادی و ذوق زدگی های بیش از حد رسانه های اصلاح طلب و حامی دولت از عکس های یادگاری تیم مذاکره و پر شدن تیترهایی مبنی بر باز شدن دریچه های امید و نور و آگاهی به روی کشور خیلی زودتر از آنچه تصور می شد به پایان رسید. ظاهراً حافظه تاریخی حضرات به تجربه تاریخی آنها قد نمی‌دهد.
 
این کار را انجام بدهند، اگر نتیجه گرفتند که چه بهتر، امّا اگر نتیجه نگرفتند، معنایش این باشد که براى حلّ مشکلات کشور بایستى کشور روى پاى خودش بایستد. این توصیه‌ى قبلى خودمان را باز هم تکرار میکنیم: به دشمنى که لبخند میزند، اعتماد نکنید؛.....توصیه‌ى ما به اینها این است: مراقب باشید لبخند فریبگرانه شما را دچار اشتباه نکند، دچار خطا نکند؛ ریزه‌کارى‌هاى کار دشمن را ببینید.(امام خامنه ای در سالروز 13 آبان)
 
اگر برچسب تندرو و افراطی و خیلی چیزهای دیگر نمیخوریم ......هنوز هم حامی دولت جمهوری اسلامی ایران تحت ولایت حضرت امام خامنه ای هستیم.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار