کد خبر:۲۸۳۲۵۴
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در بازدید از ارگ بم:

12 دانشگاه بزرگ دنیا و موسسات پژوهشگری برای احیای ارگ بم همکار کردند

رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در بازدید از ارگ بم گفت: بیش از 12 دانشگاه بزرگ دنیا و موسسات پژوهشگری برای احیای ارگ بم همکار کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، محمد ‌علی نجفی امروز در بازدید از ارگ بم در جمع خبرنگاران بیان داشت: تمدن چند هزار ساله ایران در این منطقه، نمادی از هویت و فرهنگ ایرانی است.

وی افزود: زمین لرزه ای با شدت 6.6 ریشتر روز 5 دی 1382 شهر بم و مناطق اطراف آن در شرق استان کرمان را لرزاند و براساس برخی آمار این زمین لرزه 50 هزار نفر قربانی و هزاران نفر بی خانمان شدند و در اثر این حادثه 90 درصد از سازه های شهر بم به کلی تخریب شد و ارگ بم با قدمت 2500 سال به عنوان بزرگترین سازه گلی جهان نیز ویران شد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به ساخت ارگ بم تصریح کرد: کارهای بسیار خوبی در این 10 سال در زمینه بازسازی ارگ بم انجام شده و ایده های خوبی نیز مطرح شده است.

نجفی گفت: امروز هر جا که میراث فرهنگی جهانی مورد مخاطره قرار می‌گیرد لازم است برای احیای آن میان کشورها همکاری ایجاد شود و بیش از 12 دانشگاه بزرگ دنیا و موسسات پژوهشگری برای احیای ارگ بم همکار کردند.

وی افزود: دانشگاه چند کشور از جمله آلمان، ایتایلا، فرانسه و از آسیا، ژاپن و بسیاری از کشورهای دیگر همکاری کردند.

رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به اینکه برای بازسازی بم نیاز به 150 میلیارد تومان اعتبار است، بیان داشت: بازسازی اصلی توسط مردم انجام می‌شود و کمک دولت برای بازسازی بم لازم است،

نجفی با اشاره به اینکه پرداخت حقوق کارگران برای بازسازی ارگ بم به تعویق افتاده است، بیان داشت: در سال 92 بودجه‌ها کم بوده است، حتی بودجه‌ای که برای سال 92 تصویب شده بود کمتر از عملکرد سال 91 بود و به منظور رفع معضل بودجه با معاونت نظارت راهبردی ریاست جمهوری و همچنین معاونت اول ریاست جمهوری مذاکراتی را انجام داده‌ایم و امسال سال سختی از نظر بودجه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار