کد خبر:۲۸۳۴۰۶
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بیرجند:

حماسه 9دی نمایشگاهی از غیرت ایرانیان در دفاع از نظام بود / سران فتنه در تحریم‌ها شریک متجاوزان خارجی هستند

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بیرجند گفت: حماسه تاریخی 9 دی ماه 88 نمایشگاهی از غیرت ملی ایرانیان در دفاع از نظام اسلامی و ولایت فقیه بود.

سعید نبی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، بیان داشت: فتنه سال 88 یک جریان بود بدین گونه که با پایان یافتن نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سوم تیر ماه 84 و مشخص شدن رئیس جمهور منتخب مردم، پس از سال‌ها خواست امام و امت با کارگزاران اجرایی جامعه در یک مسیر قرار گرفت و عدالت خواهی گفتمان غالب نظام شد.

 

وی افزود: کمترین کار دولت نهم در مقام نظر، احیای ادبیات و گفتمان امام، انقلاب اسلامی و اسلام ناب بود و همچنین این دولت در مقام عمل با پرکاری، ساده زیستی، توجه به مستضعفین و دورافتاده‌ها و پابرهنگان جامعه معروف شد و این عوامل زنگ خطری برای اصحاب زر و زور و تزویر یا همان اشرافیت اقتصادی، سیاسی و فرهنگی بود.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بیرجند ادامه داد: پس از حضور حیرت‌انگیز مردم در انتخابات 22 خرداد 88 و رأی اکثریت به محمود احمدی‌نژاد، اشرافیت سیاسی در اثر ترس از تبعات شکست انتخاباتی، ادعا کرد که در انتخابات تقلب شده و برای پیگیری این ادعا برخی از طیف‌های طرفدار خود در تهران را به خیابانها کشاند و از طرفی هم دولت‌های مستکبر و ضدانقلاب خارج کشور نیز با تمام قدرت مالی و رسانه ای به میدان آمده و دامنه اعتراضات خیابانی به اغتشاش‌گری کشانده شد.

 

نبی زاده با بیان اینکه در سال 88 سران فتنه می‌کوشند بعد از انجام تحرکاتی در داخل و کسب موفقیت‌هایی، از طریق حمایت‌های مادی و معنوی خارجی و قدرت‌های بیگانه، دستیابی به اهداف خود را آسان کنند، افزود: در این راستا آنان تلاش می‌کردند با استفاده از رسانه‌های بیگانه‌، از طریق حمایت قدرتمندان و استفاده از منابع مالی آنان و دریافت کمک‌های فکری و نظری آنها و تحت فشار دادن قدرت موجود زودتر به اهداف مورد نظر خود دست پیدا کنند.

 

 وی با بیان اینکه در فتنه88 فتنه گران ارزش های دینی، اخلاقی، حریم و حرمت ها را به چالش کشیدند، گفت: این موضوع پدیده اتفاقی نبود بلکه از مدت ها قبل بویژه همزمان با تبلیغات انتخاباتی و از قبل  طراحی شده بود.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بیرجند تصریح کرد: اشرافیت سیاسی هم که از ابتدا با دروغ‌پردازی و مظلوم‌نمایی در صدد محق جلوه دادن خود و مستبد و خشن نشان دادن نظام و دولت بود، به دلیل طولانی شدن ماجرا از این فضای غبارآلود بیشترین استفاده را برد و در این مسیر تعدادی از نیروهای انقلابی و نخبگان طرفدار نظام نیز دچار دو دلی و تردید شدند؛ بنابراین فضاهای سیاسی رسمی، فضای دانشگاه‌ها و نیز فضای مجازی اینترنتی نیز بیشتر موافق معترضان موسوم به جنبش سبز جلوه می‌کرد.

 

نبی زاده با اشاره به اینکه در طول این مدت و در مقابل این جنجال‌ها، رهبر حکیم انقلاب با مدیریتی قاطع و راهبردی توانستند فضای کشور را به گونه ای که مخالفان فکرش را هم نمی کردند تغییر دهند، افزود: با مدیریت رهبر معظم انقلاب تعداد محدودی از نخبگان و رسانه‌ها و تعداد بیشتری از نیروهای مردمی و تشکل‌های دانشجویی و ارزشی کم کم توانستند ضمن پاسخ دادن به ادعاهایی چون تقلب، از حاکمیت یأس و تردید بر فضای عمومی کشور جلوگیری کنند.

 

وی به مهمترین پیامد های منفی فتنه 88 اشاره کرد و گفت: از مهمترین پیامدهای منفی فتنه می توان به بر هم زدن وحدت، اقتدار و امنیت ملی کشور اشاره کرد که سران فتنه  هشت ماه کشور را با دعوت به شورش های خیابانی دچار آشوب کردند.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بیرجند با بیان اینکه سران فتنه در سال88 یک انتخابات با مشارکت 85 درصدی را در محافل منطقه و جهان مخدوش جلوه دادند و فرصت های بسیاری را از دست ملت و دولت خارج کردند، بیان داشت: با اقتدار مشارکت 85 درصدی مردم و انتخاب رئیس جمهور با رای دو سوم ملت، ما می توانستیم در مذاکرات هسته ای و تعامل با جهان، پر قدرت تر از همیشه ظاهر شویم؛ اما دشمن به همین بهانه بر حجم تحریم ها و تهدیدها افزود لذا سران فتنه در فشار خارجی به ملت، شریک متجاوزان خارجی بودند.‏

 

نبی زاده خاطرنشان کرد: پیامد منفی دیگر فتنه88 آسیب رساندن به فضای روانی جامعه و بر هم زدن نظم رقابت های سیاسی بود.

 

وی یادآور شد: حماسه تاریخی نهم دی ماه 88 در واقع نمایشگاهی از غیرت ملی ایرانیان در دفاع از نظام اسلامی بود که در واکنش به شیطنت دشمنان انقلاب به وجود آمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
pldn
-
۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۰
سران اصلي فتنه بايد از پشت پرده بيرون کشيده شوند
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار