کد خبر:۲۸۳۴۴۰
ناصری در گفت‌وگو با«خبرگزاری دانشجو»:

حضور مردم در صحنه، 9 دی را ماندگارتر خواهد کرد/ 9 دی نسل به نسل تکرار شود

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد گفت: 9 دی یک حماسه خودجوش و مردمی در کل کشور بود و حضور مردم در صحنه آن را ماندگارتر خواهد کرد.

کاظم ناصری در گفت‌وگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در مشهد، گفت: بزرگترین عامل در شکل‌گیری حماسه 9 دی عامل فتنه 88 بود.

 

وی با اشاره به اینکه 9 دی در یک مرحله اتفاق نیفتاد، تصریح کرد: این حماسه نتیجه هشت ماه تلاش مردم و جواب دندان شکن ملت به دشمنان نظام بود.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد خاطرنشان کرد: این فتنه، ظلم بزرگی از جانب کسانی بود که خود را انقلابی می‌دانستند؛ اما نه تنها به سخنان مقام معظم رهبری گوش نکردند بلکه در روز عاشورا به مقدسات این ملت نیز تعرض کردند و همان کاری که در عاشورا لشکر عمربن سعد انجام داد لشکریان عمربن سعد زمان انجام دادند.

 

ناصری تاکید کرد: 9 دی یک حماسه خودجوش و یک حرکت مردمی در کل کشور بود که بصیرت مردم پشتوانه آن بود و مردم به این یقین رسیدند که تقلب یک بهانه است و اصل براندازی نظام، عاشورا، اسلام و ائمه بود.

 

وی در پاسخ به این پرسش که چه چیز بر اهمیت و ماندگاری حماسه 9 دی می‌افزاید، بیان داشت: هر چه  حضور مردم پررنگ‌تر باشد و هر چه پای این انقلاب بمانند یقینا 9 دی را ماندگارتر خواهد کرد.

 

برخی فتنه را سوء تفاهم می‌دانستند!!!

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد با اشاره به اینکه تاریخ سیاسی یک ملت هر سه سال یکبار فراموش می‌شود، گفت: امروز یک عده به گونه‌ای مظلوم انگاری می‌کنند که انگار اتفاقی نیفتاده است و این فتنه را یک سوء تفاهم می‌دانند.

 

ناصری ادامه داد: این حماسه باید نسل به نسل تکرار شود و تمامی رسانه‌ها اطلاع رسانی کنند. مردم و خواص باید متناسب با زمان حرف خود را بزنند که چنانچه نزنند به فرموده مقام معظم رهبری «حسین‌ها به مسلخ کربلا کشیده می‌شوند».

 

وی در خصوص وظیفه قشر دانشجو در پاسداشت این حماسه گفت: دانشجو قشر فرهیخته این کشور است و با توجه به اینکه روشن‌گری وظیفه دانشجو است؛ بنابراین باید در صحنه باشند و علاوه بر مطالبه‌گری، روشن‌گری کنند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد افزود: با توجه به اینکه ممکن است مردم درگیر فضاهای سیاسی نباشند؛ بنابراین دانشجو می‌تواند منتقل کننده پیام فتنه باشند.

 

دانشجو راحت‌تر می‌تواند فضای سیاسی را تبیین کند

 

ناصری با اشاره به اینکه سخن شهید بهشتی «دانشجو موذن یک جامعه است و چنانچه دانشجو خواب بماند نماز کل ملت قضا می‌شود»، ادامه داد: دانشجو هیچ وابستگی به هیچ حزبی ندارد؛ بنابراین بسیار راحت‌تر می‌تواند فضای سیاسی را تبیین کند بنابراین هر چه به نقش آفرینی بپردازند مردم بهتر می‌توانند فضا را درک کنند.

 

وی در ادامه در خصوص دیدار هیات اروپایی با دو تن از اعضای فتنه در سفارت یونان گفت: این موضوع تنها توسط برخی رسانه‌های اصولگرا منعکس شد و رسانه‌های اصلاح طلب این موضوع را منعکس نکردند؛ گویا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد تاکید کرد: جای سوال دارد که یک هیات اروپایی وارد کشور می‌شود و به راحتی با برخی از اعضای فتنه ملاقات می‌کند و آن‌گاه وزارت خارجه هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد.

 

ناصری با اشاره به اینکه این قضایا به وزارت امور خارجه برمی‌گردد، ادامه داد: این فضا باید تبیین شود باید یک بار برای همیشه مشخص شود چه کسی مقصر است تا جلوی آن گرفته شود.

 

وی در پایان با تاکید بر اینکه از مسئولان درخواست پیگیری داریم، گفت: یکی از خصوصیات مدیر موفق قبول اشتباهات و درس گرفتن از آن است و یقین بدانند چنانچه اشتباهات خود را بپذیرند نه تنها با سلب اعتماد مردم مواجه نمی‌شوند؛ بلکه با اعتماد نیز مواجه خواهند شد.
 
 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار