کد خبر:۲۸۳۹۷۲
ایرانپور در گفتوگو با «خبرگزاری دانشجو»:
کسانی که فتنه راه انداختند مدعیان حقوق شهروندی شدند/ 9دی عزیزترین یومالله ملت ایران است
نماینده مجلس گفت: کسانی که در خیابانها آشوب کردند صرفاً به فکر منافع خودشان بودند و بعد از انتخابات 88 نیز بهانهشان حقوق شهروندی و دفاع از آن بود.

علی ایرانپور در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در پاسخ به این پرسش که چرا حماسه 9دی شکل گرفت، گفت: 9دی یکی از روزهای ماندگار در عمر 35ساله جمهوری اسلامی ایران است و دلیل ماندگاری آن نیز حضور پرشور مردم در کمال بصیرت و ولایت مداری می باشد که باعث خلق حماسه بی بدیل 9دی شد و به وسیله آن توطئه های خارجی و داخلی را خنثی گردید.
نماینده اصولگرای مجلس گفت: 9دی پس از هشت ماه فتنه و آشوبگری رخ داد؛ مردم و مسئولان نظام دیدند که با صحبت کردن و نصیحت کردن نمی توانند آنها را از این آشوب صرف نظر کنند و دیدند که نمی شود چشم به روی این انحرافات ببندند، بنابراین هم از سنت ها و شعائر اسلامی اعلام حمایت کردند و هم از فتنه گران و آشوبگران اعلام انزجار نمودند. ارزش این روز از روز آزاد سازی خرمشهر و دیگر یوم الله ها بیشتر و عزیزتر است.
وی در رابطه با محاکمه فتنه گران تصریح کرد: باید سریع تر تکلیف فتنه گران مشخص شود، اگر می بینیم که روز به روز فشارهای خارجی بیشتر می شود و تحریم ها را بیشتر می کنند، به خاطر زیاده خواهی های آشوبگران و فتنه گران است، دستگاه قضایی باید سریع تر آنها را محاکمه و از ارزش ها دفاع کند.
ایرانپور در خصوص حقوق شهروندی و رابطه اش با حماسه 9 دی گفت: حماسه 9 دی در دفاع از حقوق مردم و رهبری شکل گرفت، کسانی که در خیابان ها ریختند و آشوب کردند صرفاً به فکر منافع خودشان بودند؛ همان ها بعد از انتخابات 88 نیز بهانه شان حقوق شهروندی و دفاع از آن بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
در كابينه دولت چند اصولگرا وجود دارد كه يكي از آنها معاون حقوقي رياست جمهوري است كه تدوين اين منشور را انجام داده پس نويسنده بايد در نظر داشته باشد كه اين منشور هيچ نسبتي به فتنه نداشته است.