آموزش پيشگيري از اعتياد براي كليه سربازان
به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر هومان نارنجي ها در نشست تخصصي پيشگيري از سوء مصرف مواد مخدر كه با حضور جمعي از اساتيد دانشگاه و مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، با اعلام اين مطلب، اظهارداشت: رويكرد ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال 88 پيشگيري از سوء مصرف مواد مخدر است و در اين راستا برنامه هاي گسترده اي را در دستور كار خود قرار داده است.
مدير كل پيشگيري و امور فرهنگي ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه با اشاره به اين مطلب كه امسال 15 ميليون دانش آموز تحت پوشش آموزش هاي پيشگيري قرار مي گيرند، گفت: با توجه به مصوبه رياست جمهوري در اين زمينه، طرح مهارت زندگي و درس اعتياد و پيشگيري از آن در تمام دانشگاه هاي كشور تدريس مي شود.
وي در ادامه با اشاره به اين مطلب كه در سال 88 تفاهم نامه هاي مجزايي با صدا و سيما، آموزش و پرورش و وزارت علوم در زمينه پيشگيري منعقد مي شود،اظهار داشت: طرح آموزش پيشگيري در سطح جامعه و در بين كاركنان ادارات از جمله اقدامات مهمي است كه سال 88 به اجرا در مي آيد.
نارنجي ها با اشاره به اين مطلب كه طرح ياران پيشگيري از اعتياد در كشور و در بين دانش آموزان و مدارس اجرا مي شود، گفت: به تمامي آموزش گيرندگان كارت پايكار اعطا مي شود.
وي خاطرنشان كرد: اين طرح مراحل اجرايي خود را مي گذراند و اميدواريم طي هماهنگي با سازمان هاي ذيربط اين طرح در كشور عملياتي شود.
مديركل پيشگيري و امور فرهنگي ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه با اشاره به اينكه ستاد مبارزه به دنبال پيشگيري وضعيت اعتياد به الكل، قليان و سيگار در كشور است، گفت: تا به امروز بنا به نظر رئيس جمهور اين مسئوليت از عهده ستاد مبازه خارج بوده و اميدواريم بتوانيم با بررسي اين آسيب اجتماعي از بروز مشكلات مختلف در جامعه جلوگيري كنيم.
بر پايه اين گزارش، در ادامه اين نشست دكتر احترامي، روانپزشك و سرپرست دفتر تحقيق و توسعه معاونت بهزيستي و دكتر طاميان روانشناس باليني در سخناني به بررسي ابعاد مختلف پيشگيري از سوء مصرف مواد در جامعه پرداختند.
گفتني است، در پايان اين نشست جلسه پرسش و پاسخ بين اعضاي شركت كننده و كارشناسان برگزار شد./انتهاي پيام/