سلکی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان کرد: اسلام طلب علم را بر همگان اعم از زن و مرد، پیر و جوان واجب کرده است، بانوان به عنوان قشر تاثیرگذار موظف هستند خود را از نظر علمی در برابر جهل و نادانی مصون سازند.
وی ادامه داد: دین مبین اسلام راه را برای تحصیل علم و دانش بانوان فراخ کرده است چه بسا در تاریخ ایران زنان دانشمندی وجود دارد که نخبگان بسیاری را به جامعه زمان خود تقدیم کرده اند، زن می تواند پیامبر باشد اما خداوند تکلیفی بر وی در ابلاغ پیام وحی ملزم نفرموده است جبرئیل امین بر حضرت مریم و فاطمه زهرا (س) نازل می شد و پیام خدا را بر ایشان ابلاغ می کرد.
این استاد دانشگاه های تهران با بیان اینکه برخی از رشته های دانشگاهی تناسبی با شان زنان مسلمان ایرانی ندارند، تصریح کرد: در پس پرده این رشته های آکادمیک که متفکرین غربی پایه گذار آن هستند سیاست سوء استفاده ابزاری نهفته است. بسیاری از رشته های دانشگاهی موازی با اسلام و سبک زندگی اسلامی نیستند.
سلکی گفت: شغل هایی که بانوان انتخاب می کنند باید سبب رشد فکری و عقلی آنها شود، از آن جهت که زنان در خانواده نقش اصلی و اساسی را ایفا می کنند تعالی شخصیت زن سبب رشد اعضای خانواده و جامعه خواهد شد.
وی تاکید کرد: ویل دورانت می گوید: غرب و مدرنیته زن ها را مورد هدف و نشانه قرار داده است. این تمدن، به دنبال لقمه های چرب و نرمی از زنان، بدون در نظر گرفتن جوهره وجودی آنها در راستای پر کردن چشم سیری ناپذیر منفعت طلبان است.
این استاد دانشگاه ادامه داد: گماردن بانوان به کارهایی که با ذات آنان مغایرت داشته باشد سبب آسیب رسانی به خانواده و جامعه می گردد، از نظر اسلام ایرادی بر اینکه یک بانو شغل جوشکاری و یا راننده کامیون را برگزیند وارد نیست؛ اما آیا جسم ظریف و روح لطیف زن می تواند آسیب های این شغل را تحمل کند؟
سلکی با طرح این سوال که آیا بهره گیری از صدا یا ظاهر خانم ها به جای توجه به نیرو و پتانسیل انسان بودنشان توهین به شخصیت آنها نیست، تصریح کرد: طناز سخن گفتن زنان در سیستم پیجر فرودگاه، استفاده از بانوان با فیزیک خاص به عنوان مهماندار و لبخند زدن های ممتد دختران فروشنده در بوتیک ها برای جلب رضایت مشتریان جفا در حق جنس زن است.
وی بیان کرد: نباید به بوق رسانه های بیگانه گوش سپرد، در عصر حاضر، ما در تونل انحرافات زمان سرگردان شده ایم، در مسیری سیر می کنیم که اجناس منحرفانه با رنگ و لعاب مصلحت و اقتضا به ساکنین این کره خاکی تحمیل می شوند.
این استاد دانشگاه تهران افزود: روح کودکان، توسط مهر و محبت مادر به منصه ظهور و تعالی می رسد، آینده یک فرزند مانند موم در دست مادر است اگر مادر خانواده برای کسب درآمد، فرزند خود را رها کند طفل مذکور به دلیل وجود خلل های عاطفی به موجودی متعارض و سرکش تبدیل خواهد شد.
سلکی گفت: در آمریکا، یک نسل از دختران عفیفه به پا خاسته و علمدار گفتمان حیا در غرب جهان شده اند، اینان با مطالعه ترجمه قرآن به زبان انگلیسی به عقل جمعی رسیده اند و در حال احیای هویت زن غربی با تاسی از مقام و ارزشی هستند که اسلام به آنان می پوشاند.