عدم حضور در مناظره به منزله بالا بردن پرچم سفيد است
موسي قرباني در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه افراد عامي همواره به غيبت و تهمت روي مي آورند، اظهار داشت: افراد منطقي كه پايبند اصول و ارزش ها هستند، در حضور رقيب و زماني كه افكار عمومي جامعه بيننده آنهاست حرف ها و انتقادات خود را مطرح مي كنند تا مردم سخن ها را بشنوند و بهترين را برگزينند.
وي ادامه داد: افرادي كه بدانند در مناظره و گفت و گوي دو طرفه كم مي آورند در مناظره شركت نمي كنند.
عضو هيئت رئيسه مجلس مناظره را بهترين موردي دانست كه حق و ناحق از طريق آن مشخص مي شود.
قرباني با بيان اينكه اگر كسي ريگي به كفش نداشته باشد از مناظره فرار نمي كند، تصريح كرد: شركت نكردن در انتخابات به منزله بالا بردن پرچم سفيد است.
نماينده مردم قائنات در مجلس آخرين تلاش افراد ناتوان را غيبت در مناظره دانست و اظهار داشت: اگر مناظره اي بين احمدي نژاد و ميرحسين موسوي صورت گيرد من رئيس جمهور را در گفتار و بيان پيروز ميدان مي دانم.
وي با اشاره به اينكه صداقت احمدي نژاد عامل پيروزي وي در مناظره خواهد بود، گفت: گفتار و بيان رساي احمدي نژاد در تمامي اجلاس رمز موفقيت وي بوده است.
اين نماينده مجلس به حضور موفقيت آميز رئيس جمهور در سازمان ملل و دانشگاه كلمبيا اشاره و عنوان كرد: احمدي نژاد در هر عرصه اي حرفي براي گفتن دارد، بنابراين كسي كه حرفي براي گفتن دارد همواره پيروز ميدان است./انتهاي پيام/