کد خبر:۲۸۵۴۹۲
شورای پول و اعتبار تصویب کرد

تسهیلات ساخت و خرید مسکن 35 میلیون تومان شد/۵۰ میلیون برای زوج‌هایی که از امروز ازدواج کنند

با تصویب شورای پول و اعتبار سقف تسهیلات مسکن برای زوج‌هایی که از امروز ازدواج کنند 50 میلیون تومان و تسهیلات ساخت و خرید مسکن صرفا از محل اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن به مبلغ 35 میلیون تومان افزایش می‌یابد.
تسهیلات ساخت و خرید مسکن 35 میلیون تومان شد/۵۰ میلیون برای زوج‌هایی که از امروز ازدواج کنند

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از بانک مرکزی پیرو اطلاع رسانی های قبلی بانک مرکزی در خصوص انجام بحث و بررسی کارشناسی در راستای افزایش سقف فردی تسهیلات خرید و ساخت مسکن بانک مسکن و تصویب پیشنهادات کارشناسی در کمیسیون اعتباری بانک مرکزی، به اطلاع می رساند شورای پول و اعتبار در جلسه مورخ 17/10/1392 پیشنهادات نهایی مصوب کمیسیون اعتباری بانک مرکزی را بررسی نمود و عینا مورد تصویب قرار داد.

 

متن مصوبه شورای پول و اعتبار به شرح ذیل می باشد:

 

1- سقف تسهیلات ساخت و خرید مسکن صرفا" از محل اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن به مبلغ 350 میلیون ریال افزایش می‌یابد.

 

تبصره1- در رابطه با تسهیلات ساخت، تقسیط سهم الشرکه تسهیلات مشارکت مدنی مجاز می‌باشد.

 

تبصره2- متقاضیان واجد شرایط سایر حساب‌های تعهدی بانک مسکن در صورت تمایل می‌توانند به صورت استفاده توأمان از طریق تدارک اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن تا سقف این ماده بهره مند شوند.

 

2- به منظور کمک به تامین مسکن زوجهای جوان، سقف تسهیلات خرید برای هریک از زوجین که تاریخ وقوع عقد آنها از 17/10/1392به بعد باشد، تا سقف مبلغ 250 میلیون ریال و جمعا معادل مبلغ 500 میلیون ریال بر روی یک واحد مسکونی (اخذ یک واحد مسکونی به عنوان وثیقه هر دو وام) از محل اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن تعیین می‌شود.

 

بانک مسکن موظف است متون قرارداد اعطای این تسهیلات را به گونه‌ای تنظیم کند که وصول مطالبات بانک در مراحل قضایی و اجرایی با مشکل مواجه نشده و در عمل موجبات افزایش مطالبات معوق بانک را فراهم نسازد.

 

3- اعطای تسهیلات جعاله تعمیر و تکمیل واحد مسکونی از محل اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن تا سقف مبلغ 100 میلیون ریال به ازای هر واحد مسکونی مجاز می‌باشد.

 

4- دوره بازپرداخت حداکثر تا 12 سال تعیین و کمتر از آن با توافق بانک و مشتری میسر خواهد بود.

 

5- از تاریخ ابلاغ این مصوبه، جهت حصول اطمینان ار تعادل منابع و مصارف،بانک مسکن موظف است هر سه ماه یک بار گزارش عملکرد منابع و مصارف حساب سپرده سرمایه گذاری ممتاز را تهیه و به بانک مرکزی ارائه نماید.

 

6- ملاک تعیین نرخ سود فروش اقساطی خرید مسکن، ماده (9) مجموعه سیاستهای پولی، اعتباری و نظارتی مصوب 20 دی ماه 1390 بوده و تبصره (2) ماده صدرالاشاره صرفا ناظر بر تسهیلات اعطایی از محل حسابهای صندوق پسانداز مسکن بانک مسکن است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ارمين
-
۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۲۱:۳۴
روحاني متجکريم
فقط دکتر اقساطش رو بايد از درامد ماهانمون که قراره شغل هاي جديدي که دولت ايجاد کنه بپردازيم ديگه هان؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
2
0
بازنشسته مستاجر
-
۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۰۳:۲۲
آقايان عزيز يكي از مهمترين عوامل گراني قيمت مسكن و اجاره بها تعداد زياد مشاورين املاك و دلال‌ها مي‌باشد. چون آنها نقش بسزايي را در گراني مسكن ايفا مي‌نمايند. بيخود نيست كه وقتي افراد بدون تخصص و سواد كم با كمترين امكانات و چرب زباني يك دفتر مشاور املاك راه اندازي مي‌كنند خيلي سريع پيشرفت مي‌كنند و صاحب ثروت مي‌شوند، با نگاهي گذرا متوجه مي‌شويد كه در هر محله تعداد دفاتر مشاور املاك بيشترين آمار را نسبت به ساير صنوف دارند. خودم در يك بررسي ميداني مشاهده كردم كه دريك خيابان و در فاصله بين دو چهاراه (حدود 300 متر ) پانزده دفتر مشاور املاك وجود دارد.
بنابراين اگر واقعا مي‌خواهيد كمكي به كاهش قيمت مسكن بنمائيد بايد نسبت به جمع آوري و كاهش اين دلال‌ها و بنگاه‌هاي مسكن اقدام نمائيد. وگرنه اين دلال
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار