۱+۵در تعامل با ایران از گذشته درس‌گرفته و زیاده خواهی نکنند / هدفم از سفر به ایران بهبود روابط دو کشور بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۵۹۷۵
جک استراو در مصاحبه با بی.بی.سی:

۱+۵در تعامل با ایران از گذشته درس‌گرفته و زیاده خواهی نکنند / هدفم از سفر به ایران بهبود روابط دو کشور بود

عضو گروه پارلمانی دوستی انگلیس با ایران هشدار داد گروه ۱+۵ در گفت وگو با ایران، از گذشته درس بگیرند و زیاده خواهی نکنند.
۱+۵در تعامل با ایران از گذشته درس‌گرفته و زیاده خواهی نکنند / هدفم از سفر به ایران بهبود روابط دو کشور بود

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، جک استراو، عضو گروه پارلمانی دوستی انگلیس با ایران، در مصاحبه با بی بی سی هشدار داد گروه 1+5 در گفتگو با ایران، از گذشته درس بگیرند و زیاده خواهی نکنند.
 

 

وی که با تازگی از سفر ایران بازگشته است گفت: هدف از سفر گروه دوستی پارلمانی انگلیس به ایران و 15 ملاقاتی که با مسوولان ایرانی صورت گرفت، بهبود روابط دو کشور بود.

 

جک استراو که زمانی وزیر خارجه انگلیس بود و از منتقدان سیاست دولت جورج بوش در قبال جمهوری اسلامی ایران است، با یادآوری عملکرد نادرست دولت بوش در برابر دولت ایران گفت انتخاب مردم ایران که روحانی را بر سر کار آورد، فرصتی برای بهبود روابط با غرب پدید آورده است.

 

وی در ادامه مصاحبه با بی بی سی گفت که در 12 سال اخیر، 5 بار به ایران سفر کرده بود و این بار به نظرش می رسد که ایرانیان برخلاف گذشته، از گفتگو استقبال می کنند. 

 

نظرات شما
p
-
۲۰ دی ۱۳۹۲ - ۲۰:۲۱
lما هنوز شما رو روباه مي دانيم رفتار شما رو در فتنه 88 فراموش نکرديم .هنوز هم مرگ بر انگليس مي گوييم و خواهيم گفت تا امام عصر تشريف بيارن بساط ملکه انگليس و خادمينش رو به زباله دان تاريخ بريزه.
0
0
بدون نام
-
۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۳
«انتخاب مردم ايران که روحاني را بر سر کار آورد، فرصتي براي بهبود روابط با غرب پديد آورده است.»!!!!!!!!!!!!!!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار