کد خبر:۲۸۶۲۳۲
گلعلی بابایی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

رسانه ملی باید فیلم‌های عمار را در بهترین ساعات پخش کند

داور بخش روایت شهادت جشنواره فیلم عمار گفت: فیلم‌های این جشنواره باید در بهترین ساعات شبانه روز از رسانه ملی پخش شود.
رسانه ملی باید فیلم‌های عمار را در بهترین ساعات پخش کند

گلعلی بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: من داور بخش روایت شهادت بودم؛ فیلم هایی که در این بخش جشنواره به نمایش درآمدند به لحاظ محتوا و تکنیک خوب و باکیفیت بودند.


وی ادامه داد: از میان 30 فیلم ارسال شده به این بخش با سختی هایی که داشت، هشت فیلم را در نهایت انتخاب کردیم؛ البته بخش روایت شهادت امسال به جشنواره عمار اضافه شد و سال های گذشته با این عنوان نبود.


نویسنده کشورمان عنوان کرد: اکثر فیلم هایی که به عمار راه می یابند وجهه انقلابی دارند، البته تا کنون هر اثری هم که در جشنواره ارائه شد علاوه بر وجهه انقلابی، جنگ و شهادت را هم نمایش می داد. در این دوره از همه اقشار فیلم ساخته شده بود و فکر می کنم نگاه فیلمسازان جوان جشنواره نگاه انقلابی و جبهه ای بود.


نویسنده «گردان نهم» گفت: البته مهم آن است که این فیلم ها در ساعات خوب و مناسب از صدا و سیما پخش شوند. برخی از فیلم ها باید حتماً از طریق رسانه ملی، بویژه شبکه یک برای عموم پخش شود. به عنوان مثال فیلم «شیر آباد» داستان روستایی را به نمایش می گذارد که در زمان جنگ همه مردانشان به جبهه رفتند، در حالی که مردم همین روستا امروز حتی برای تامین آب خوردنشان باید صف بکشند.


بابایی در همین زمینه افزود: این مسائل باید برای همه، بخصوص شهرنشینان عبرتی باشد تا ببینیم ولی نعمتان ما چه کسانی هستند و در حال حاضر با چه شرایطی زندگی می کنند. 30 سال از جنگ می گذرد یک روستای کوچک آن همه شهید داده و همه آن ها در حال حاضر با مشقت زندگی می کنند و می گویند اگر کوچکترین خدشه ای به انقلاب وارد شود باز هم از خاک کشورمان دفاع می کنیم. از این رو فکر می کنم رسانه ملی باید این گونه فیلم ها را بخصوص در بهترین ساعات پخش کند تا مردم ببینند وارثان اصلی انقلاب با چه محرومیت هایی دست و پنجه نرم می کنند.


وی در ادامه با اشاره به اینکه باید در سال های آینده از سازندگان فیلم های جشنواره عمار حمایت شود، ادامه داد: این افراد باید تشویق شوند؛ چراکه عمار یک جشنواره فقیر است و نمی تواند آن چنان که باید از این اقشار تقدیر کند، در حالی که باید سازمان های فرهنگی کشور بیشتر آنها را حمایت کنند تا از دل آنها فیلمسازان خوبی برای انقلاب اسلامی تربیت شوند.


این نویسنده در پایان گفت: هر سازمانی به نوبه خود وظیفه دارد از این جشنواره حمایت کند، اما مهم این است که هر ارگان یا مجموعه، این ها را به جای دیگری پاس ندهد تا در نهایت دست شان خالی بماند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار