وزارت علوم در صدد ایجاد آزادی در دانشگاه‌هاست
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۶۶۰۰
معاون وزیر علوم:

وزارت علوم در صدد ایجاد آزادی در دانشگاه‌هاست

معاون وزارت علوم گفت: وزارت علوم در صدد ایجاد فضایی آرام، بانشاط و آزاد در دانشگاه‌هاست.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، محمدحسین امید عصر امروز در مراسم تودیع و معارفه ریاست دو دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و جامع گلستان گفت: در بازدید از این دو دانشگاه شاهد پیشرفت های زیادی بودم که این ترقی ها در 2 سال شرایط سخت مالی، نشان از مدیریت صحیح و توانایی روسای پیشین دارد.

 

وی متذکر شد: امام خمینی (ره) در شرایط جنگ و بمباران در هر سخنرانی پس از پرداختن به مسئله دفاع مقدس، به دانشگاه ها می‌پرداختند و امروز نیز مقام معظم رهبری تنها شخصیتی هستند که بحث مربوط به علم و فناوری و تولید دانش محور را مطرح می‌کنند که این نشان عنایت رهبران جامعه به مبحث مهم «دانشگاه» دارد.

 

معاون وزیر علوم از آمادگی وزیر علوم برای کمک رسانی به توسعه وضعیت دانشگاه های استان گلستان خبر داد و افزود: خوب نیست استان زیبای گلستان با وجود بسیاری از پتانسیل های طبیعی از نظر آموزش عالی از دیگر استان ها عقب بماند بلکه باید به عنوان ثروتمندترین استان و برترین از نظر دانشگاهی باشد.

 

امید با اشاره به 300 عضو هیات علمی دو دانشگاه منابع طبیعی گرگان و جامع گلستان گفت: وجود این بنیه علمی شرایط بسیار خوبی را برای کمک فکری و مشارکت در طرح های کلان استانی فراهم می کند و احتیاج به تعامل استانداری و دیگر نهادهای این استان خواهد داشت.

 

وی با اشاره به رفاقت و صمیمت میان دو فردی که تودیع و معارفه می شدند و هم چنین وفاقی که بین مسئولین دو دانشگاه وجود داشت، تصریح کرد: این روحیه تعامل زمینه را برای بهره گیری از توان یکدیگر برای نائل شدن به پیشرفت آماده خواهد کرد.

 

معاون وزیر علوم  با بیان اینکه نگاه فرجی دانا و وزارت علوم در دولت جدید ایجاد دانشگاهی با فضای آرام، پرنشاط و آزاد است ابراز امیدواری کرد که با همت مدیریت دانشگاه های کشور، این امر محقق شود.

نظرات شما
بدون نام
-
۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۲
خدا کند همانقدر که در حرف دم از مقام معظم رهبري مي زنيد در عمل نيز پايبند منويات ايشان باشيد
0
0
دانشجو
-
۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۵
بايد نظارت کامل باشه
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار