محمدرسول ملاحسنی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در قزوین، با اشاره به ملی شدن هفتمین دوره از جشنواره سلام، هدف از برگزاری این جشنواره را تقویت و پرورش مقوله هنر در بسیج دانشجویی و استفاده از ظرفیت های هنری و فرهنگی این تشکل دانشجویی دانست.
وی با اشاره به ملی شدن هفتمین دوره از جشنواره سلام، افزود: این جشنواره در سه دوره اخیر، خود پرمخاطب ترین جشنواره فرهنگی هنری در سطح دانشگاه های پیام نور کشور بوده است.
ملاحسنی دلیل موفقیت این جشنواره را در شش دوره گذشته، دانشجویی بودن آن معرفی کرد و بیان داشت: دانشجویان بسیجی باید در عرصه هنر و رسانه وارد شوند و چنین دیدگاهی که بسیج فقط دعای کمیل برگزار می کند یا این که فقط گلوله و توپ و خمپاره را می شناسد، نیز باید تغییر یابد.
وی تغییر دیدگاه هنرمندان نسبت به بسیج را از اهداف جشنواره سلام دانست و گفت: چرا در مجموعه بسیج دانشجویی به گونه ای رفتار می شود که هنرمند احساس می کند بسیج هیچ ربطی به آنان ندارد و یا این نوع نگاه که مگر بسیج هم غزل های عاشقانه ما را به عنوان شعر قبول می کند.
مسئول کمیته داوران جشنواره سلام تاکید کرد: جشنواره سلام چنین دیدگاهی از هنرمندان را تغییر داد.
ملاحسنی گفت: ما به مخاطب و هنرمندان احترام گذاشتیم و سعی کردیم با آنان ارتباط بگیریم و ثابت کنیم بسیج می تواند در این عرصه ها هم وارد شود.
وی تشکیل بانک هنرمندان در دانشگاه را از دیگر اهداف جشنواره برشمرد و افزود: ما بانک هنرمندان دانشگاه را با توجه به نیازهای مجموعه بسیج دانشجویی سازماندهی کردیم، برای مثال هنرمندی که برای اولین بار در جشنواره سلام کلیپ ساخت و شناسایی و شکوفا شد بعد ها کلیپ های بسیار خوب دیگری در سایر همایش ها از او شاهد بوده ایم.
مسئول کمیته داوران جشنواره سلام ایجاد دغدغه مندی را از راهکار های جلوگیری از اعمال سلیقه دانست و گفت: این امر درصورتی انجام می شود که درخصوص ارتباط با هنر و ایجاد بانک هنرمندان دغدغه به وجود بیاید. این نیاز دانشگاهی ماست و تا این دغدغه ایحاد نشود ما موفق نمی شویم.
وی در پایان از تمدید مهلت ارسال آثار در دوره هفتم تا انتهای بهمن ماه سال جاری خبر داد و گفت: درسالهای گذشته به جز معاونت فرهنگی دانشگاه، بنیاد حفظ آثار و سازمان ارشاد اسلامی و سازمان ملی جوانان نیز همکاری داشتند اما پیگیری و متولی اصلی کار، بسیج دانشجویی بود.
پایان پیام