بسیاری از تحلیلگران سیاسی تنها جنگ واقعی در منطقه را، چالش همیشگی بین حزب الله لبنان و رژیم صهیونیستی می دانند.
به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، بسیاری از تحلیلگران سیاسی تنها جنگ واقعی در منطقه را، چالش همیشگی بین حزب الله لبنان و رژیم صهیونیستی می دانند. جنگی نابرابر بین یک گروه کوچک اما لبریز از ایمان و عقیده با ارتشی که توانست سه کشور عربی را فقط در عرض شش روز شکست دهد(جنگ 1967). اسرائیل با سازمان گسترده و عظیم جاسوسی اش هیچگاه نتوانسته است پرده از اسرار نظامی و تسلیحاتی حزب الله بردارد. اخیراٌ مقامات صهیونیستی در مورد امکانات و توانایی های حزب الله به شدت سردر گم شده اند و هر روز بیانیه هایی مضحک و گاه متناقض صادر میکنند.
به نظر می رسد آنچه مقامات این رژیم غاصب را نگران کرده است، رسیدن محموله هایی از موشک های ساحل به دریای یاخونت (ساخت روسیه) به رزمندگان مقاومت اسلامی است. اسرائیل به خوبی می داند حزب الله با داشتن این اسلحه ارزشمند، دست برتر نیروی دریایی این رژیم در دریای مدیترانه را از آن خود خواهد کرد.
حزب الله در نبرد تابستان 2006 تنها به کمک موشک های برد بلند خود پیروز نشد، بلکه اشراف اطلاعاتی عمیق از دیگر مولفه های این پیروزی سرنوشت ساز بود. فرماندهان نظامی حزب الله توانستند به خوبی نقاط ضعف دشمن را بشناسند و از طرفی دیگر توانستند محل انبار موشک ها و مکان شلیک آنها را از دید دشمن مخفی نگاه دارند و همچنین از عامل جنگ روانی به صورت حداکثری استفاده کردند . در این باره می توان به پخش تصاویری زنده از آتش گرفتن ناوچه اسرائیلی در نزدیکی سواحل بیروت اشاره کرد.
بسیاری بر این باورند که پرواز جنگده های رژیم صهیونیستی بر فراز شهر بعلبک و آن هم در ارتفاعی پست چیزی جز تلاشی مذبوحانه برای ایجاد خوف در دل شهروندان لبنانی و با هدف ایجاد جنگ روانی نیست. از طرفی دیگر می توان گفت، اسرائیل با این گشت های هوایی می خواهد از مسیر حمل و نقل کاروان های تسلیحاتی بین سوریه و جنوب لبنان با خبر شود.
کارشناسان سیاسی بر این باورند که رژیم صهیونیستی با ترور شهید حسان اللقیس از وی انتقام گرفت. زیرا او مسئول ارسال پهباد حزب الله موسوم به ((ایوب)) و فیلمبرداری از نوار ساحلی اسرائیل بود که باعث تحقیر نیروی هوایی و و پدافند ارتش این رژیم شد.مقامات اسرائیلی از مدت هاست که تحرکات حزب الله را زیر ذره بین قرار داده اند. خصوصا در عملیات بازپس گیری شهر استراتژیک القصیر در سوریه ، زیرا در این عملیات حزب الله تاکتیک رزم خود را از حالت دفاع به هجوم تغیر ماهیت داد. تل آویو از آن می ترسد که مبادا در هر جنگ احتمالی بین این رژیم و نیروی مقاومت اسلامی (حزب الله) ، همانطور که مقامات ارشد حزب الله وعده آن را داده بودند ، رزمندگان اسلام تا شهر الجلیل در عمق خاک اسرائیل پیشروی کنند.
روزنامه الرای چاپ کویت در مصاحبه ای که با یک دیپلمات ارشد آمریکایی به عمل آورد ، یادآور شد که پس از ترور شهید عماد المغنیه ( از فرماندهان بلند پایه حزب الله ) شدت جنگ اطلاعاتی میان حزب الله و رژیم صهیونیستی بسیار شدت گرفته است، به طوری که از آن زمان تا به حال 22 صهیونیست در مجموعه عملیات های ماموران اطلاعاتی حزب الله در سرتاسر دنیا به هلاکت رسیده اند.
دیروز فرمانده نیروی دریایی اسرائیل ،ژنرال الیاهو مروم، تاکید کرد که دولت اسرائیل باید فعالیت های اطلاعاتی خود را برای کاستن از سیل اسلحه های ارسالی به جریان های مخالف با اسرائیل همچون حزب الله به کار ببندد. از سویی دیگر یتسحاق اهرونوفیچ ، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اذعان داشت که هزاران موشک برد متوسط و برد بلند این رژیم را نشانه رفته است. وی در ادامه افزود: دولت و ارتش این رژیم باید در این خصوص به سرعت دست به اقدامات بازدارنده بزنند.
اما به نظر می رسد وزیر جبهه داخلی ، گلعاد اردان ، نسبت به همتایان صهیونسیت خود بیش تر از آینده سیاه این رژیم واهمه دارد. او بارها اعلام کرده است که اسرائیل باید آماده سناریو سقوط هزاران هزار موشک بر تمامی شهرهای این کشور باشد.
چندی پیش رادیو اسرائیل در گزارشی آورده بود که تعداد پناهگاه های موجود در اسرائیل فقط به 5000 عدد می رسد که آن برای پنج درصد جمعیت این رژیم را کافیست که حتی افراد نمی توانند در این پناهگاه ها به مدت بیش از سه الی چهار ساعت دوام بیاورند.