زمان اجراي پروژه هاي عمراني در دولت نهم 3 سال کاهش يافت
به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني دولت، طولاني شدن زمان اجراي طرح هاي عمراني يکي از مهمترين معضلات برنامه سوم توسعه و دولت هشتم محسوب مي شود، به طوري که ميانگين مدت اجراي طرح هاي عمراني در طول برنامه سوم توسعه7.2 سال بوده است.
طولاني بودن زمان اجراي پروژه هاي عمراني علاوه بر افزايش استهلاک سرمايهگذاري، هزينه اجراي پروژه را نيز به ميزان چشم گيري افزايش مي دهد، اين امر زماني آشکارتر شد که بيش از 23 هزار طرح نيمه کاره از دولت هشتم به دولت نهم انتقال يافت.
با تغيير در ساختار سازمان مديريت و حذف بروکراسي هاي زائد حاکم بر آن و تصميمگيريهاي دولت بر اساس مشاهدات سفرهاي استاني، توزيع اعتبارات عمراني، دقيقتر و سريعتر شده به طوري که ميانگين وزني اجراي پروژ هاي عمراني طي دولت نهم کاهش قابل توجهي يافته است.
بر اساس گزارش نظارتي پروژههاي عمراني، در حالي که ميانگين وزني مدت اجراي طرح هاي عمراني در طول برنامه سوم توسعه در دولت قبل 7.2 سال بود، ميانگين وزني اجراي پروژ هاي عمراني در سال 1384 به 4.5سال و در در سال 1385 به 3.3 سال رسيد.
همچنين هرچند در سال 1386 تعداد پروژ هاي عمراني افزايش چشمگيري داشت، اما با اعمال مديريت دقيق و تخصيص به موقع منابع باز هم ميانگين وزني اجراي پروژ ها کاهش يافت و به 4.3 سال رسيد./انتهاي پيام/