آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۹۴۵۹
بزرگداشت احد ده‌بزرگی - 1

قزوه: برخی می‌خواهند جشنواره شعر فجر را از بین ببرند/ ویترین شعر انقلاب شعر فجر است

قزوه گفت: برخی می‌خواهند مسیر شعر انقلاب را از راه خود خارج کنند در حالی که جشنواره شعر فجر ویترین شعر انقلاب است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» مراسم بزرگداشت احد ده‌بزرگی شاعر پیشکسوت انقلاب اسلامی با حضور حجت‌الاسلام محمدرضا زائری مسئول موسسه سرچشمه، آبخزر عضو شورای تبلیغات اسلامی، مجتبی رحماندوست نویسنده و نماینده مجلس، ذوالنور نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی و شاعرانی همچون مصطفی محدثی خراسانی، قادر طراوت پور، سیدحسین متولیان، محمود حبیبی کسبی، نعمت‌الله سعیدی و ... در موسسه فرهنگی اوج برگزار شد.


علیرضا قزوه از سخنرانان این مراسم بود وی در ابتدا گفت: تمام برنامه‌های که دراوج برگزار شدند حضور داشته‌ام نام اوج کم‌کم در حال اوج گرفتن است تجلیل‌های که سازمان اوج برگزار می‌کند نامش را بزرگ کرده است و این یک ضرورت است.


قزوه ادامه داد: در آثار ادبی انقلاب اسلامی پژوهش‌های خوبی انجام شده است بیش از 400 پژوهش و پایان‌نامه در این خصوص داریم ادبیات انقلاب اسلامی بعد از چهار دهه به بالندگی خوبی رسیده است الان قطار انقلاب به ایستگاه سلام رسیده کسانی که به مشهد می‌روند یکی از زیباترین ایستگاه‌های که قطار توقف می‌کند ایستگاه سلام است آن ایستگاه ایستگاهی است که تنها یک منزل تا مشهد مقدس مانده است. قطار انقلاب نیز در حال رسیدن به محل امن و امان است و فقط یک قدم مانده تا به آن منزلگاه برسد.


وی افزود: روزگار روزگاری شده که بعضی این را نمی‌خواهند بعضی می‌خواهند تمام این مسیر را شعر انقلاب اسلامی برگرد تعبیرهای بدی از صحبت‌های رئیس جمهور بوده است برخی صحبت‌های رئیس جمهور که هنر را از ساحت ارزشی و غیرارزشی جدا کرده بود بد تعبیر کردند من فکر می‌کنم منظور رئیس جمهور این بود که تمام هنر ارزشی است و این حرف درستی است.


مسئول مرکز آفرینش‌های هنری حوزه هنری افزود: برخی می‌خواهند مسیر شعر انقلاب را از راه خود خارج کنند آنها می‌خواهند شعر فجر را حذف کنند در حالی که جشنواره شعر فجر ویترین شعر انقلاب است نباید شعر انقلاب از این مسیر خارج شود بعضی که ایراد کتاب‌هایشان نشان می‌دهد نتوانسته‌اند با مردم ارتباط خوبی برقرار کنند پس از هشت دوره برگزاری شعر فجر می‌گویند اصلا شعر فجر وجود دارد؟ شعر انقلاب اسلامی شعری است که در مردم رابطه برقرار کرده و از دل مردم برآمده است.


این شاعر انقلابی کشورمان در توضیح این مطلب ادامه داد: من فکر می‌کنم شعر انقلاب به یک دهه نمی‌رسد که تبدیل به یک سبک شعری خواهد شد از دل شعر انقلاب دو گونه شعر برآمده است شعر آیینی و شعر دفاع مقدس شعر آیینی نیز به نوبه خود به خوبی بالنده شده است.


قزوه در پایان گفت: شعر انقلاب قبل از انقلاب و در 22 بهمن و در میدان‌های جنگ و در میدان‌های سخت و فرازوفرودهای انقلاب شکل گرفته تا به اینجا رسیده است.


لازم به ذکر است نهمین شب شاعر سازمان فرهنگی هنری اوج با محوریت بزرگداشت شاعر انقلابی کشورمان احمد ده‌بزرگی برگزار شد.
 

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار