کد خبر:۲۹۲۳۷۷
جانشین معاونت درمان علوم پزشکی مشهد:

زمان رسیدن آمبولانس‌های مشهد به سر حادثه 10دقیقه و 32 ثانیه است

جانشین معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:‌ زمان رسیدن آمبولانس‌های سطح شهر مشهد به صحنه حادثه 10دقیقه و 32 ثانیه می‌باشد که استاندارد جهانی این زمان هشت دقیقه است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سعید سعیدی یکشنبه در اولین جلسه اصحاب رسانه با رئیس و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شهرک دانش و سلامت بیان داشت: ‌از نظر رسالت سلامت و درمان ما سه مأموریت بزرگ را برای حوزه معاونت درمان در نظر گرفته‌ایم.


وی با بیان اینکه ارجاع عادلانه خدمات اولین وظیفه ماست، ادامه داد: ارتقای کیفیت خدمات و بخش‌های مربوط به عادلانه بودن پرداخت‌ها و کمک‌ به قشر آسیب‌پذیر جامعه از دیگر مأموریت‌ها ما به شمار می‌رود.


جانشین معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد عادلانه توزیع کردن خدمات در درمان را از مهم‌ترین وظایف خود دانست و افزود: عادلانه توزیع کردن خدمات در درمان به بحث اورژانس نیز می‌رسد؛ از نظر اهمیت فکری و رفاهی نیاز است که مردم از نزدیک‌ترین محل خدمات را دریافت کنند.


سعیدی با بیان اینکه بیش از 200 هزار مورد مأموریت برای ما تعریف شده است، بیان داشت: 23 درصد این مأموریت‌ها حوادث ترافیکی و 77 درصد مابقی جزو‌ مسائل دیگر به شمار می‌رود.


وی با بیان اینکه استاندارد جهانی زمان رسیدن آمبولانس بر سر صحنه تصادف هشت دقیقه است، افزود: به لطف خدا در بسیاری از شهرستان‌ها ما به این زمان رسیده‌ایم؛ اما متأسفانه در مشهد این زمان 10 دقیقه و 32 ثانیه است که امیدواریم سریع‌تر خود را به استاندارد جهانی برسانیم.


عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به سطح اورژانس بیمارستانی و مشکلات آنها اشاره کرد و گفت:‌ اعتبارات عمومی در سال 92 تنها 98 تخت ویژه اورژانس‌ها در سراسر کشور بوده است که آنچه اهمیت دارد این است که بدانیم هر تخت هزینه بالغ بر 200 میلیون تومان دارد که در اینجا اهمیت تجهیزات تخت‌های تهیه شده مشخص می‌شود.


سعیدی با بیان اینکه 16 میلیارد تومان در سال جاری هزینه تجهیزات پژوهشی ما بوده است، تصریح کرد: به برکت انقلاب اکنون 300 نفر متخصص پژشکی در سطح شهر مشهد فعالیت می‌کنند که جالب است بدانید که در سال 56 در کل استان سه پایگاه اورژانس وجود داشت که اکنون در نزدیکی یوم‌الله 22 بهمن 112 پایگاه اورژانس در مشهد فعال می‌باشد.


وی با بیان اینکه 165 نفر مشغولین متعهد به خدمت در شهرستان‌ها داریم، بیان داشت: به لطف خدا این تعداد با وجود اینکه یا مشغول به تحصیل یا تازه فارغ‌التحصیل شده‌اند اما به محض آماده شدن در شهرستان‌ها خدمت خود را آغاز خواهند کرد.


جانشین معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان با بیان اینکه در سال 92 درخواست 85 نفر متخصص پزشکی را داشته‌ایم، تصریح کرد: از این تعداد 60 متخصص در اختیار ما قرار گرفته است که در 25 بیمارستان در حال فعالیت می‌باشند.


در پایان این نشست از کلیه مسئولان رسانه از جمله خبرنگاران، عکاسان و مدیریت‌ها تقدیر به عمل آمد و در ابتدای این نشست استخر بهداشتی

کودکان برای استفاده کودکان سنین 10 سال به پایین افتتاح شد.


لازم به ذکر است، چند طرح عمرانی و پژوهشی دیگر در دو روز باقی مانده پایان دهه فجر به بهره‌برداری خواهند رسید.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار