سید راضی نوری، عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: مصوباتی که امسال در بخش کشاورزی در لایحه بودجه دیده شده، نسبت به سال گذشته، بسیار بهتر بوده است.
وی در توضیح این موضوع ادامه داد: در گذشته در کارگاههای کمتر از پنج نفر که کشاورز به عنوان کارفرما شناخته میشود، تنها فرزندان و سایر کشاورزانی که در آن محدوده کار میکردند، بیمه میشدند، اما در بودجه 93 تمهیداتی اندیشیده شد تا این مشکل حل شده و خود کشاورز نیز بیمه شود.
نوری افزود: در لایحه بودجه امسال، بیمه محصولات کشاورزی نیز تا اندازهای حل شده است و بیمه اعتبار به مبلغ 10 هزار میلیارد (10.000.000.000.000) ریال جهت کمک های فنی و اعتباری برای توسعه آبیاری تحت فشار محصولات اساسی کشاورزی در قالب الگوی کشت در نظر گرفته شد.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در ادامه اضافه کرد: در سال آینده، 25 درصد از تسهیلات اعطایی بانکهای عامل که 40 درصدشان تخصصی هستند، برای بخش کشاورزی در نظر گرفته شده؛ اعتباراتی نیز جهت امور زهکشی و آبیاری تخصیص یافته است.
نماینده مردم خوزستان در خانه ملت تصریح کرد: در گذشته سند زمینهای کشاورزی روستاییان را به عنوان ضمانت تسهیلات داده شده، نمیپذیرفتند، اما از این پس قرار شد این سندها به عنوان وثیقه مورد قبول قرار گیرد؛ چرا که بیشتر کشاورزان ما روستایی هستند.
نوری در پایان تاکید کرد: روی هم رفته میتوان گفت اعتبار تخصیص یافته به بخش کشاورزی در لایحه بودجه 93، در خیلی از موارد حتی چند برابر هم شده است و ما راضی هستیم.