آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۲۲۲۷
با تصویب نمایندگان:

25 درصد از کلیه تسهیلات بانک‌های دولتی و غیر دولتی به بخش آب و کشاورزی اختصاص یافت

با تصویب مجلس، بانک مرکزی مکلف به اختصاص 25 درصد از کلیه تسهیلات بانک های دولتی و غیر دولتی به بخش آب و کشاورزی شد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه 20 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه 93 کل کشور با پیشنهاد کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مبنی بر الحاق یک تبصره به ماده واحده لایحه بودجه با 109 رأی موافق، 33 رأی مخالف، 15 رأی ممتنع از مجموع 217 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند که براساس آن بانک مرکزی مکلف است حداقل 25 درصد از کلیه تسهیلات اعطایی بانک های دولتی و خصوصی را به بخش آب و کشاورزی اختصاص دهد.

 

در تبصره الحاقی به ماده واحده لایحه بودجه آمده است که بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است حداقل بیست وپنج( 25%)درصد تسهیلات اعطایی کلیه بانکهای دولتی و بانک‌های غیردولتی که حداقل چهل‌(40%)درصد سهام آن متعلق به دولت می‌باشد را با هماهنگی دستگاههای اجرائی ذی‌ربط به بخش  آب و کشاورزی اختصاص دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
استاد
-
۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۸
اي واي همش حرف، همش حرف! چقدر حرف مي زنن؟! تا حالا کدوم وام کشاورزي درست و حسابي که راهگشا باشه به سامان رسيده و کدوم وعده دولت در زمينه کشاورزي عملي شده که اين يکي بخواد به نتيجه برسه؟
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار