سکه 17 هزار تومان گران شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۳۱۸۲

سکه 17 هزار تومان گران شد

با رشد قیمت جهانی و داخلی سکه و طلا ، هر سکه بهار آزادی با افزایش 17 هزار تومانی، 906 هزار تومان معامله شد.
سکه 17 هزار تومان گران شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، قیمت انواع سکه و طلا در بازار امروز نسبت به روز کاری قبل افزایش داشت.


بنا بر این گزارش هر گرم طلای 18 عیار با رشد بیش از 2 هزار تومانی به 92 هزار و 687 هزار تومان رسید و سکه تمام بهار آزادی نیز با افزایش 17 هزار تومانی به 906 هزار تومان رشد کرد.


این در حالی است که قیمت انواع ارز در بازار تهران نسبت به روز دوشنبه بدون تفاوت مبادله شد و هر دلار آمریکا 2955 تومان خرید و فروش شد.


دلیل اصلی افزایش قیمت طلا در بازار تهران رشد قیمت جهانی طلا است که از ابتدای روز بیش از 7 دلار رشد داشته و این افزایش قیمت در ادامه روند صعودی قیمت  جهانی طلا اتفاق می افتد.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار