کد خبر:۲۹۳۳۹۵
پدر شهید احمدی روشن:

وضعیت علمی کشور نباید فدای سیاسی کاری شود

پدر شهید احمدی روشن گفت: توصیه من به همه مسئولین این است که قدردان وضعیت علمی کشور باشند و این موضوع نباید فدای سیاسی کاری شود.

رحیم احمدی روشن در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یاسوج، در پاسخ به سوالی در خصوص سیاسی کاری در مجامع علمی کشور، علم را چراغ تاریکی های زندگی بشر دانست و گفت: علم به منزله سلطان و نور است و بعد از ایمان، تعیین کننده است.


وی افزود: علم و ایمان دو بال برای انسان به سوی فلاح هستند بنابراین علم باید در جهت خدمت به مردم باشد.


پدر شهید احمدی روشن به فعالیت علمی دانشمندان جوان ایرانی و شهدای هسته ای اشاره کرد و گفت: فرزندان ما از علم در جهت خدمت به مردم و رضای خدا استفاده کردند.


وی ادامه داد: این باعث تأسف است که در برخی از کشور های دنیا، علم را فقط برای خود و برای ستم کردن بر مردم دنیا به کار می برند؛ اما ایران علم را درجهت خدمت به مردم خود و دنیا استفاده می کند.


احمدی روشن با توصیه مسئولین و مدیران دانشگاهی گفت: توصیه من به همه مسئولین این است که قدردان این علم باشند و حالا که خداوند این علوم را در اختیار ما قرار داد قدردانش باشیم و بی خود و همه جا هزینه اش نکنیم.


وی افزود: این علوم نباید فدای سیاسی کاری ها شود.


پدر شهید هسته ای کشورمان با اشاره به مذاکرات هسته ای گفت: من به دولت مردان و تیم  مذاکره کننده توصیه می کنم که شأنیت ملت ایران و خون هایی که در راه صنعت هسته ای و علم کشور ریخته شده است را مد نظر قرار دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار