کد خبر:۲۹۴۴۷۵
امامی‌رضوی در نشست خبری:

مدل مدیریتی ژاپنی در بیمارستان‌ها اجرایی می‌شود

رئیس مرکز تحقیقات ضایعات نخاعی گفت:‌ پس از بررسی‌های گوناگون به این نتیجه رسیدیم که مدل ژاپنی بسیار کارآمد است و برای مدیریت بیمارستان‌ها می‌تواند موثر و مفید باشد و موجب رضایتمندی بیماران شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سیدحسن امامی‌رضوی، رئیس مرکز تحقیقات ضایعات نخاعی و پژوهشکده علوم اعصاب در سمینار مدیریت بیمارستانی و تجهیزات پزشکی که در بیمارستان امام خمینی برگزار شد، گفت: مدیریت بیمارستانی در مجموعه مدیریتی کشوری یک حوزه کاملاً پیچیده و دارای ساختار است، به گونه‌ای که مدیران و کارشناسان، سازمان‌ بیمارستانی را پیچیده‌ترین مکان برای مدیریت می‌دانند.
 
وی افزود: بیمارستان و مدیریت صحیح آن به این دلیل اهمیت دارد که انسان حیاتش را در بیمارستان در اختیار پزشکان قرار می‌دهد و به همین دلیل است که  بحث‌های زیادی بر روی سلامتی مدیریت بیمارستانی صورت گرفته است و وزارت خانه برای ارتقای کیفیت مدیریتی بیمارستان‌ها برنامه‌های متفاوتی دارد.
 
رئیس مرکز تحقیقات ضایعات نخاعی گفت: مدیریت نوین بیمارستان‌ها را از ابعاد مختلفی که در جهان وجود دارد، بررسی کردیم و چهار سال پیش مدیریت حاکمیت بالینی را در بیمارستان‌ها به وجود آوردیم و آن را نهادینه کردیم.
 
امامی‌رضوی در ادامه گفت: در چشم انداز پنج ساله قوانین کشوری حاکمیت بالینی مورد تاکید قرار گرفت و از سال 90 این قوانین در کشور و در بیمارستان‌ها اجرا شد.
 
وی در مورد برنامه اعتباربخشی بیمارستان‌ها گفت:‌ این برنامه از سال 91 در تمام بیمارستان‌ها اجرایی شد و امروز این برنامه استقرار کامل یافته است؛ همچنین موضوع ارتقای کیفیت در بیمارستان‌ها مطرح می‌شود.
 
رئیس مرکز تحقیقات ضایعات نخاعی در خصوص مدل‌های ژاپنی گفت: در مورد مدل ژاپنی، کارشناسان بحث‌های متفاوتی را مطرح، و این مدل را یک مدل مدیریتی کارآمد و مفید ارزیابی کرده‌اند و به همین دلیل است که ایران از این مدل برای مدیریت بیمارستان‌ها حمایت می‌کند.
 
امامی رضوی در پایان گفت: حاصل این گونه سمینارها علاوه بر افزایش دانش مدیران، نتیجه‌ای است که از آن کسب می‌شود؛ نتیجه‌ای که باید رضایتمندی بیماران را در پی داشته باشد، چنانچه در بیمارستان‌ها باید هر روز خدمات بهتری نسبت به روزهای گذشته ارائه شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار