آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۴۸۸۲
ربیعی در جمع خبرنگاران مطرح کرد

توزیع سبدکالا مرحله‌ای شد/ انتشار فرم خوداظهاری یارانه نقدی/ پیش بینی می‌کنیم تعداد زیادی انصراف دهند

ربیعی اعلام کرد: فرم‌های خود اظهاری برای دریافت یارانه نقدی در آینده منتشر می‌شود و افراد می‌توانند با عدم دریافت این فرم‌ها انصراف خود را اعلام کنند.
توزیع سبدکالا مرحله‌ای شد/ انتشار فرم خوداظهاری یارانه نقدی/ پیش بینی می‌کنیم تعداد زیادی انصراف دهند

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران درخصوص توزیع سبد کالا اظهار داشت: برای اینکه هموطنان در دریافت سبد کالا به زحمت نیفتند آن را مرحله‌ای کردیم.

 

وی افزود: تا امروز بیش از 6 میلیون خانوار سبد کالا دریافت کردند و در هفته آینده کارمندان تحت پوشش و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی برای دریافت سبد کالا فراخوان می‌شوند و چند روز بعد از آن اسامی کارگران را اعلام می‌کنیم.

 

ربیعی در مورد هدفمندی یارانه‌ها گفت: پیام‌های زیادی از جانب برخی گروه‌های اجتماعی مبنی بر انصراف از دریافت یارانه به نفع منافع ملی به ما رسیده است.

 

وی ضمن تشکر از افرادی که تاکنون اعلام انصراف کرده‌اند از مردم خواست با توجه به اینکه یارانه نقدی در زندگی برخی از مردم تاثیر چندانی ندارد از دریافت آن انصراف دهند. وی ادامه داد: این انصراف به معنای عدم نیاز به یارانه نقدی نیست، بلکه به معنای گذشت از حق خود به خاطر منافع جامعه است تا از مسیر غلطی که در آن قرار گرفته بازگردد.

 

وی در مورد نحوه اعلام انصراف از یارانه نقدی گفت: مردم می‌توانند به طور گروهی یا فردی در سیستم‌هایی که آماده خواهیم کرد انصراف خود را اعلام خواهیم کرد. به گفته ربیعی قانون دولت را مکلف به خوداظهاری از مردم در این خصوص کرده بنابراین مردم می‌توانند هنگام تکمیل فرم‌هایی که در آینده توزیع خواهد شد از تکمیل فرم خودداری کنند که این راه بهتری برای انصراف است.

 

وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم تعداد قابل توجهی از مردم از دریافت یارانه انصراف دهند.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
نيما
-
۰۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۳:۲۷
بله از اونجا که در اين اندک مدت خدمت دولت يازدهم تورم به کلي مهار شده و بطور کلي سطح زندگي مردم بالا رفته ديگه وقت آن است که به جاي اينکه مردم دستشان به طرف دولت دراز باشد دولت دستش رو به طرف مردم دراز کند!!! بنده هم به عنوان يک بيسواد سعي مي کنم همين پيش بيني رو بکنم، چه کنم که سعي من بي فايده است!!!!!!!!!!!!!
وزير جان کلا داره جو ميده بلکه ملت جو گير بشن
0
0
امين
-
۰۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۳:۳۱
يا انصراف بدين يا شما رو مي انصرافونيم
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار