به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، صبح امروز کارگاه پرورش و کشت قارچ خوراکی، توسط انجمن علمی زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه یاسوج برگزار شد.
در این کارگاه یک روزه که با همکاری جهاد دانشگاهی استان برگزار شد، بیش از 80 دانشجو در گرایش های مختلف رشته کشاورزی شرکت کردند.
مراحل تهیه کمپوست و تشریح هر مرحله، طرز کشت قارچ دکمه ای و صدفی، میزان هزینه کرد، بازار فروش و خواص خوراکی، از جمله مباحث مطرح شده در کارگاه امروز بود.
پخش فیلم های مستند از نحوه کاشت و داشت انواع قارچ و شیوه های درآمد زایی از این طریق، از بخش های دیگر این کارگاه یک روزه بود.