کد خبر:۲۹۶۰۷۲
آیت‌الله صافی گلپایگانی:

گرایش به مهدویت، گرایش به عصر عدالت و عقلانیت است

آیت‌الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید در پیام خود به سومین همایش بین‌المللی مهدویت در زنجان گفت: گرایش به مهدویت، گرایش به عصر عدالت، عقلانیت و فضیلت است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، سومین همایش سراسری گفتمان مهدویت امروز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان و با حضور حجت الاسلام محسن قرائتی و با قرائت پیام آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی آغاز شد.

 

در پیام این مرجع عالیقدر آمده است: تفسیری که با ایمان به مهدویت و ظهور منجی از عالم می شود، نگرانی ها را برطرف و تحیرها را زایل می سازد.

 

وی در این پیام تصریح کرده است: خلقت عالم بیهوده نیست و حیات انسان و دیدن این همه برنامه ها، کسب معلومات و کشف اسرار کائنات، همه سیر، ترقی و صعود است.

 

آیت الله صافی گلپایگانی در ادامه این پیام بیان داشت: مهدویت پیش بینی پیروزی عدل برظلم، علم بر جهل و روشنایی بر تاریکی است و این معنایی است که بشر را راضی می کند و به او نشاط می دهد.

 

وی ادامه داده است: اعتقاد به ظهور حضرت مهدی(عج)در آخر زمان همه خمودها، بی حرکتی ها، بی تفاوتی ها و غفلت ها را از بین می برد و این دعوت به اصلاح، دعوت به نظام استوار و صلح و خیر است و باید این مکتب گرامی داشته شود.

 

این مرجع عالیقدر در ادامه پیام خود آورده است: در پرتو این مکتب همه ضعف ها را برطرف می سازیم، کشور را آباد می کنیم، با فساد مبارزه می کنیم، امر به معروف و نهی از منکر و با این فراگیری مفهوم مهدویت را که جهان شمول است تبلیغ می کنیم.

 

آیت الله گلپایگانی در این پیام می افزاید: دنیای معاصر به همه جلوه ها و ظواهر که پیشرفت بشر را در صنایع و تکنولوژی همواره رو به جلو نشان می دهد و زندگی مادی را توسعه می دهد، در معنویت و فضایل رو به عقب می رود و تنگناهای روحی و فشارهای باطنی او را سخت نگران کرده است.

 

وی در این پیام آورده است: چیزی که موجب امیدواری است و بشر را به عالم غیب و شناخت صحیح از زندگی و نجات از سقوط و انحطاط حیوانی نوید می دهد، گرایش های مذهبی و وعده های خالص و مژده های نجات است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار