آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۶۴۵۳

همایش «مهندسان جوان» در دانشگاه بیرجند برگزار شد

دومین همایش استانی «مهندسان جوان» پیش از ظهر امروز در تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
همایش «مهندسان جوان» در دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند،‌ محمد رضا میری، رئیس دانشگاه بیرجند امروز در دومین همایش استانی «مهندسان جوان» با بیان اینکه مهندسان امروز به گونه ای تربیت شوند که بتوانند بهترین سازه ساختمانی را با متناسب ترین قیمت ارائه دهند،‌ گفت: مهندسان جوان باید ایرادهای نظام مهندسی را شناسایی کنند و در راستای رفع آنها تلاش نمایند.

 

حسین خسروی، دبیر اجرایی این همایش نیز برگزاری مسابقات علمی را از شاخص ترین برنامه های این همایش دانست و گفت: برپایی نمایشگاه مهندسان جوان، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و تقدیر از فعالان انجمن‌های دانشجویی از برنامه‌های این همایش است.

 

وی اظهارداشت: در نمایشگاه مهندسان جوان 10 غرفه از دستاوردهای علمی و ثبت اختراعات، انجمن‌های علمی معدن، کامپیوتر، مکانیک، دومینو، استارتاپ، خودروی برقی، کشاورزی، فنی‌و‌حرفه‌ای، عمران به نمایش گذاشته شده است.

 

در حاشیه این همایش دومینویی با 5000 قطعه متشکل از نمادهای سازه های ساختمانی، چوب های تحت فشار و هرم سه بعدی ساختمان سازی که توسط دانشجویان مهندس استان ساخته شده بود، فرو ریخت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار