مديران و رابطان فرهنگي خوابگاه ها، علل مصرف در دانشجويان معتاد را شناسايي کنند
به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، نشست مديران و رابطان فرهنگي خوابگاه هاي دانشگاههاي سراسر كشور كه به منظور بحث و تبادل نظر در مسائل و مشكلات دانشجويان خوابگاهي، ترويج فرهنگ زندگي جمعي و هم زيستي در خوابگاه ها و ارتقاء مهارتهاي ارتباطي در دانشگاه علامه طباطبايي برپا شد.
دكتر نارنجي ها، مدير كل فرهنگي اداره كل مبارزه با مواد مخدر در روز دوم اين نشست، راهكارهاي اجرايي را در زمينه پيشگيري از مصرف مواد مخدر و روانگردان در خوابگاهها بيان كرد.
وي تاكيد كرد: مسئولان و رابطان فرهنگي خوابگاه ها بايد علل مصرف در دانشجويان معتاد را شناسايي کنند تا به راحتي بتوانند آنها را به مراكز مربوطه معرفي و مانع ترويج مصرف مواد مخدر در خوابگاه ها شوند.
مديركل امور فرهنگي وپيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: تعيين دو واحد درسي در مقاطع كارشناسي براي اعتياد در دانشگاه ها مي تواند دانشجويان را با اين معضل بزرگ در جامعه آشنا كند.
لازم به ذكر است، اختتاميه اين نشست دو روزه، بعدازظهر امروز برگزار ميشود./انتهاي پيام/