کد خبر:۲۹۷۵۷۷
در اختتامیه مهرباران اعلام شد؛

برای آینده دانش‌آموزان شین‌آبادی هیچ کاری انجام نشده است

پدر یکی از دانش‌آموزان شین‌آبادی گفت: در چند ماه گذشته بسیار گفته‌اند کارهای زیادی برای دانش‌آموزان انجام شده است اما همین جا اعلام می‌کنم هیچ کاری ...

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» عصر امروز اختتامیه جشنواره «مهرباران» با موضوع فرهنگ‌سازی محرومیت‌زدایی از مناطق محروم کشور در تالار فردوسی دانشگاه تهران برگزار شد.


این جشنواره که درچهارمین دوره خود شهید چمران را محور قرار داده بود در دوره‌های قبلی به ترتیب امام موسی صدر، حضرت امام خمینی (ره) و شهید رجایی را محور فعالیت‌های خود قرار داده بود.


این جشنواره در موضوعات عکس، داستان کوتاه، شعر، پوستر وکاریکاتور برگزار شده بود.


اختتامیه جشنواره مهر باران امروز با اجرای علی ضیاء مجری ویتامین 3 ابراهیم حاتمی‌کیا کارگردان فیلم چ و مسئولین جهاد دانشگاهی کشور برگزار شد.


در ابتدای این مراسم فیلم چ اکران شد.

 

سپس فریدزاده رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی ضمن برشمردن اهداف این سازمان برخی فعالیت‌های آن را تشریح کرد.


وحید طلعت بعد از برگزیده بخش شعر جشنواره شعری در خصوص شهید چمران همچنین شعری عاشقانه خواند و از برگزیدگان جشنواره مهر باران تقدیر شد.


ابراهیم حاتمی‌کیا نیز در سخنانی کوتاه به شور و حال جوانان در دانشگاه اشاره کرد و گفت: خوش به حال این شور وحرارتی که شما دارید حتما خیلی از بجه‌های که اینجا هستند از شهرستان‌ها آمده‌اند فقط می‌خواهم برای این فیلم تبلیغ و برای من آبروداری کنید.


وی ادامه داد: از صمیم قلبم خوشحالم فیلم چ مورد اقبال شما قرار گرفت البته می‌دانم به دیده اغماض به این فیلم نگاه می‌کنید.


سپس از دانش‌آموزان شین‌آبادی که چندی پیش در مدرسه سوخته بودند تجلیل شد. سه تن از این دانش‌آموزان و همچنین اولیاء چند دانش‌آموز دیگر به نمایندگی از این دانش آموزان در این مراسم حضور پیدا کردند.


پدر یکی از دانش‌آموزان گفت: در چند ماه گذشته بسیار گفته‌اند کارهای زیادی برای دانش‌آموزان انجام شده است اما همین جا اعلام می‌کنم هیچ کاری برای آنها  انجام نشده و برای آینده این دانش‌آموزان هیچ فکری نشده است تنها به درمان این دانش‌آموزان می‌پردازند درحالی که این کودکان هیچ آینده‌ای ندارند پدرهای آنها برای درمان فرزندانشان کار خود را رها کرده و این بیمارستان به آن اداره می‌روند بنابراین برای آینده فرزندان خود هیچ برنامه‌ای ندارند من همین جا اعلام می‌کنم برای آینده این دانش‌آموزان هیچ کاری انجام نشده است.


در یکی از این عکس‌ها نیز کودکان مناطق محروم را نشان می‌داد که دفتر مشق‌هایی با عکس میکی‌موز در دستشان بود با توجه به فضای فرهنگی کشور بهتر است مسئولین برای فرهنگ‌سازی در مناطق محروم و استفاده دانش آموزان آن مناطق از دفاتری با طرح‌های ایرانی اسلامی فکری کنند.


همچنین در این همایش سخنرانان مدام با دست‌های شرکت‌کنندگان و دانشجویان مواجه می‌شد که نشانه‌ای بود بر بی‌حوصلی دانشجویان آنها به وسیله تشویق‌های خود از سخنرانان می‌خواستند سخنرانی خود را رها کنند.


همچنین از قبل اعلام شده بود شهرام ناظری در این مراسم شرکت خواهد کرد اما به علت کسالت نتوانست در این همایش شرکت کند که با اعتراض و دلخوری دانشجویان مواجه شد.


لازم به ذکر است، جشنواره مهرباران توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی ذیل معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور باهدف فرهنگ سازی برای محرومیت‌زدایی مناطق محروم کشور برگزار می‌شود. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار