آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۷۷۳۸

سومین سمینار رشد و تکامل نوزادان و کودکان در مشهد آغاز به کار کرد

سومین سمینار سراسری رشد و تکامل نوزادان و کودکان از امروز به مدت دو روز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، بهرامی امروز در سومین سمینار سراسری رشد و تکامل نوزادان و کودکان در مشهد بیان داشت: با توجه به اینکه در خصوص کودکان علاقه بسیار بیشتری وجود دارد؛ بنابراین آحاد مردم برای پرداخت هزینه‌های مربوط به این امر واکنش بیشتری نشان می‌دهند.


وی با اشاره به اینکه ما باید در راستای کسب امکانات خیرین ابتدا اعتماد آنان را جلب کنیم، افزود: با کمک این خیرین تا کنون توانسته‌ایم بیمارستان‌های اکبر و ام البنین را احداث کنیم.


این استاد دانشگاه با بیان اینکه در خصوص هزینه اطفال با هیچ مشکلی مواجه نیستیم و حتی تا صد در صد هزینه‌های آنان را خیرین کمک می‌کنند، تاکید کرد: هزینه 50 درصد کودکان سرطانی توسط خیرین تامین می‌شود.


بهرامی در پایان گفت: سعی شده برای همراهان کودکان نیز در بیمارستان‌های دکتر شیخ، قائم و امام رضا(ع) مکانی را برای رفاه حال آنان احداث کنیم و امید است دولت جدید بتواند در خصوص هزینه‌های درمان خدمات موثری را به مردم ارائه داده و اقتصاد کشور را بهبود دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار