آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۸۰۰۴

نخستین کنفرانس سراسری، پزشکی مولکولی ایران در مشهد در حال برگزاری است

نخستین کنفرانس سراسری پزشکی مولکولی ایران در دانشکده دندانپزشکی مشهد در حال برگزاری است.

صاحب علم در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، امروز در حاشیه نخستین کنفرانس سراسری پزشکی مولکولی ایران بیان کرد: امسال نخستین کنفرانس سراسری پزشکی مولکولی ایران به میزبانی دانشکده دندانپزشکی مشهد برگزار می‌شود.

 

مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن بیان اینکه شرکت در این کنفرانس با اختصاص گرند پژوهشی به دانشجویان برتر همراه خواهد بود، ادامه داد: این کنفرانس بدون هیچ افزایش هزینه در خصوص تبلیغات برگزار می‌شود و اطلاع رسانی آن به صورت الکترونیکی بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه در این کنفرانس 150 نفر از سراسر کشور شرکت کرده‌اند، بیان داشت: در کنار این کنفرانس جشنواره دانشجویان علوم پزشکی مشهد در تمامی مقاطع برای نخستین بار و با شرکت 55 نفر و همچنین پنجمین جشنواره دانشجویان تحصیلات تکمیلی با حضور 320 نفر برگزار می‌شود.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه این جشنواره‌ها و کنفرانس‌ها از 14 اسفند ماه آغاز شده و تا 16 اسفند جاری ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: تا کنون جشنواره دانشجویان علوم پزشکی تنها برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار می‌شد؛ اما امسال تصمیم بر این شد تا به دانشجویان پایین‌تر نیز فرصتی برای تمرین و ارائه مقاله داده شود.

 

صاحب علم در ادامه گفت: هر چه امروز هزینه کنیم قطعا در آینده ثمرات آن را خواهیم دید و درک اینکه این هزینه کردها آثاری دارد نیازمند یک بصیرت است.

 

وی در خصوص کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: دانشجویانی که از طریق این کمیته به ارائه مقاله و پژوهش می‌پردازند جدای از حق‌التالیفی که دانشگاه به نویسنده مسئول پژوهش اختصاص می‌دهد به میزان 10 درصد از حق‌التالیف به سه نفر از دانشجویان دخیل در طرح نیز داده می‌شود.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: یکی از اهداف این کمیته آشنا کردن دانشجویان تحصیلات پایین‌تر با روند تحقیق و پژوهش است و اینکه ارتباطی بین دانشجویان تحصیلات تکمیلی با دانشجویان تحصیلات پایین‌تر ایجاد شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار