آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۷۸۵۰
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد:

کاهش تغذیه با شیر مادر برای کودکان یک تا دو سال

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از کاهش تغذیه با شیر مادر برای کودکان یک سال به بالا خبر داد.

 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حمیدرضا بهرامی امروز در سومین سمینار سراسری رشد و تکامل نوزادان و کودکان که در تالار ابن سینای دانشکده پرستاری مشهد برگزار شد، بیان کرد: رشد و تکامل کودکان از دوران جنینی آغاز می‌شود  و به همین دلیل مراقبت و تغذیه مطلوب در دوران بارداری در رشد و تکامل کودکان بسیار حائز اهمیت است.

 

وی با اشاره به اینکه در این راه دولت‌ها رویکردهای متفاوتی را دنبال می‌کنند، بیان داشت: در مقطعی از زمان به دنبال این بودیم که از بیماری‌های واگیر دار در دوران کودکی جلوگیری کنیم تا کودک به رشد فیزیکی و تکامل برسد.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: این رویکردها در سه دسته کلی تقسیم می‌شود که در نهایت در پایان هر رویکرد باید یک آمادگی و برنامه ریزی لازم برای اجرای مرحله بعد را داشته باشند.


بهرامی با اشاره به اینکه امروز بحث تکامل با سبک‌های علمی مد نظر است تا یک جامعه سالم را برای کودکان ایجاد کنیم، افزود: روند کاهش مرگ و میر در کودکان زیر پنج سال در ایران بشدت کاهش یافته است و بر اساس آمار استخراجی در سال‌های 84 تا 92 کاهش مرگ و میر کودکان را نشان می‌دهد.


وی با بیان اینکه میزان مرگ و میر در کودکان زیر یک سال کاهش یافته است، گفت: در سال‌های 74، 77 و 79 نیز وضعیت مناسبی را در زمینه کوتاهی قد و کم وزنی در کودکان شاهد بودیم.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: یکی از بحث‌های مهم، بحث تغذیه با شیر مادر است که از سال‌های 79 تا 89 روند بهبود را نشان می‌دهد و نشانگر این امر است که تا سن یک سالگی مادران به کودکان خود شیر می‌دهد.


بهرامی تاکید کرد: این در حالی است که امروز شاهد این امر هستیم که تغذیه با شیر مادر در کودکان یک سال تا دو سال کاهش یافته است.


وی ادامه داد: با توجه به اینکه مادران کودکان زیر یک سال برای مسائلی مانند واکسیناسیون و اندازه قد، وزن و غیره به مراکز بهداشت مراجعه می‌کنند به کودکان خود شیر می‌دهند؛ اما به دلیل اینکه از یک سالگی به بعد این اهرم فشار وجود ندارد شیردهی قطع می‌شود.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان گفت: طی تحقیقاتی که در سال 89 انجام شد، کودکان خراسان رضوی در مقایسه با کل کشور از وضعیت خوبی برخوردار بودند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار