آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۸۱۵۳
مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی مازندران:

اردوهای جهادی بهترین بستر برای ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی است / کارآفرینی رویکرد جدید اردوهای جهادی

مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی مازندران گفت: اردوهای جهادی، نمونه بارز ترویج فرهنگ کار و تلاش و گسترش فرهنگ اقتصاد مقاومتی است.
اردوهای جهادی بهترین بستر برای ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی است / کارآفرینی رویکرد جدید اردوهای جهادی

محمد آهنگران در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، با اشاره به اعزام گروه های جهادی دانشجویی دانشگاه های استان مازندران به مناطق محروم گفت: اردوهای جهادی، نمونه بارز ترویج فرهنگ کار و تلاش و گسترش فرهنگ اقتصاد مقاومتی است.

 

وی اقتصاد مقاومتی را از مهم ترین و اساسی ترین مسائل امروز عنوان کرد و با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در این خصوص بیان داشت: ما باید ببینیم بسیج دانشجویی در این راستا چه نقشی دارد و با توجه به این مهم، مسیر خود را مشخص کند و در راه پیشبرد اهداف نظام گام بردارد.

 

مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی مازندران با تاکید بر اینکه مدیران توانمند باید اقتصاد مقاومتی را باور داشته باشند، گفت: حضور بسیجیان در اردوهای جهادی در بیدار کردن مدیرانی که نسبت به جهاد اقتصادی و اقتصاد مقاومتی مغفول مانده اند، موثر است.

 

آهنگران با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص استحکام ساختار درونی نظام بیان داشت: اقتصاد مقاومتی به استحکام ساختار درونی نظام کمک می کند و اردوهای جهادی بهترین بستر برای الگوسازی و ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی است.

 

وی ادامه داد: ما برای آبادانی و توسعه فرهنگی و عمرانی در کشور باید تلاش مضاعف داشته باشیم و با تقویت روحیه خودباوری و مطالبه‌گری در اقشار مختلف، شکوفایی اقتصاد روستایی، ترویج فرهنگ کار و تلاش و گسترش روحیه تعاون فعالیت کنیم.

 

مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی مازندران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برنامه های بسیج دانشجویی مازندران برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی گفت: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی برنامه‌های امسال اردوهای جهادی به سمت فعالیت‌های اقتصادی سوق یافته است.

 

آهنگران در پایان با بیان اینکه تنها تفاوت برنامه‌های امسال گروه‌های جهادی با سنوات گذشته در اقتصاد محور بودن و کارآفرینی و اشتغال آنهاست، خاطرنشان کرد: در اردوهای جهادی امسال به روستاییان و افرادی که در مناطق محروم پتانسیل تولید محصولات گوناگون را دارند آموزش، مشاوره و هدایت شغلی داده می شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار