به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، وحید سالخورده روز گذشته در نشست هماهنگی اعزام گروه های جهادی دانشگاه مازندران با بیان اینکه رویکرد جدید اردوهای جهادی تحقق اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبر معظم انقلاب است، بیان داشت: در این رویکرد علاوه بر خدمات دهی به محرومان، به مردم آموزش داده می شود که خود نیز برای رفع محرومیت تلاش کرده و در اقتصاد تاثیرگذار باشند.
وی افزود: در این راستا امسال اردوهای جهادی رویکرد خود را در مناطق کم برخوردار، آموزش خدمات مولد بجای خدمات صرف کرده است تا مردم این مناطق بتوانند روی پای خود بایستند.
مسئول کانون جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران با بیان اینکه باید فرهنگ کار و تولید را در مناطق محروم نهادینه کنیم، گفت: در فعالیتهای جهادی باید آموزشهای مولد نیز در کنار فعالیتهای فرهنگی و عمرانی گروههای جهادی پیش بینی و اجرا شود تا متناسب با جغرافیای منطقه و بافت جمعیتی، کارهای آموزشی مولد را به اهالی منطقه بیاموزند.
سالخورده با تاکید بر اینکه باید به نحوی برنامه ریزی کنیم تا تاثیرگذاری عمیق داشته باشیم، افزود: لازمه این کار تداوم کارها در منطقه است؛ چون به این شکل میتوان با مردم منطقه ارتباط برقرار کرد.
وی تصریح کرد: کار دسته جمعی و مشارکتی که دور هم جمع شوند و فکر کنند میتواند کارها را موفق تر جلو ببرد؛ بنابراین چنانچه این گونه عمل شود در دراز مدت میتواند به مطالبه علمی تبدیل شود.
مسئول کانون جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران با اشاره به اعزام گروه های جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران به مناطق محروم در ایام نوروز گفت: در ایام نوروز 93 دانشجویان جهادگر دانشگاه مازندران در قالب چهار گروه جهادی به مناطق محروم استان مازندران و استان خوزستان اعزام می شوند.
سالخورده ادامه داد: دو گروه جهادی در قالب قرارگاه جهادی علمدار استان مازندران به منطقه محروم خنافره شادگان در استان خوزستان و دو گروه دیگر نیز در استان مازندران مشغول فعالیت می شوند.
مسئول کانون جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران با اشاره به فعالیت های گروه های جهادی دانشگاه مازندران در استان گفت: فعالیت های فرهنگی، آموزشی، بهداشتی و علمی به همراه ساخت مسجد صاحب الزمان(عج) در یکی از روستاهای محروم شهرستان بابل از جمله اقدامات این گروه ها است.