یک راوی دفاع مقدس با اشاره به اینکه پشت پا زدن به دنیا درس شهدا به ماست، گفت: ملت ما هشت سال با آن شرایط مقاومت کرد، حالا میآیند میگویند گزینههای ما روی میز است؛ مگر هشت سال گزینه نظامی روی میزتان نبود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرج، حجت الاسلام دیانی در جمع دانشجویان البرزی زیارت کننده قبور مطهر شهدای طلائیه روایت گری کرد.
وی شهدا را شاهدانی خواند که خودشان به زیارت کنندگان قبورشان خوش آمد می گویند و در ادامه گفت: به سرزمینی وارد شده اید که شاهد ایثار، از جان گذشتگی و نهایت اخلاص مردان مردی بوده است که به اسلام آبرو دادند. در منطقه عملیاتی خیبر بیش از 3000 شهید بعد از دفاع مقدس شناسایی شده است که ابدان مطهرشان بعد از سالها از خاک بیرون کشیده شده است.
روایت گر شهدای طلائیه در بخشی از صحبت های خود به مشقت فراوان رزمندگان در طلائیه پرداخت و گفت: دشمن با وجود موانعی که بعد از عملیات بیت المقدس ایجاد کرده بود، باور نمی کرد رزمندگان ایرانی حتی بتواند در این منطقه دست به عملیات بزنند. اما این شهید حسن باقری بود که با شناسایی های خود راه را برای عملیات باز کرد.
وی به تشریح عملیات از پیاده کردن رزمندگان ایرانی با هلی برد تا وارد شدن رزمندگان به شهرالقرنه پرداخت و گفت: شیعیان القرنه هنگام ورود رزمندگان از آنها استقبال کردند. موفقیت عملیات وابسته به پشتیبانی این نیروها بود. بمباران شدید دشمن در شرایطی که سیم خاردارهای چند زاویه ای با تله های انفجار وسط شان و مین های زیر آب روی سر بچه های رزمنده می ریخت و آنها با نیروی ایمان این موانع را پشت سر گذاشتند.
راوی دفاع مقدس در ادامه از حماسه های لشکر 27 و امام حسین تقدیر کرد و گفت: خون صدها تن از بچه ها در این منطقه ریخته می شود؛ اما بچه های رزمنده استقامت می کنند. دشمن وقتی ناتوان می شود برای اولین بار از گاز شیمیایی استفاده می کند.
دیانی سخن امام(ره) را مبنی بر حفظ جزایر مجنون مشوق اصلی رزمندگان خواند و گفت: همین حرف امام باعث شد که آنها استقامت کنند و تا آخر جزایر را حفظ کردند. شهید میثمی پشت تلفن به بچه های این عملیات می گوید بچه ها هر که اینجا ماند اگر کربلا بود می ماند. شهید خرازی در بین شان صحبت کرد و گفت امشب عاشورای ماست و معلوم نیست از این سرزمین زنده برگردیم. باید این عملیات را انجام دهیم چون این فرمان نماینده امام(ره) است.
وی دلیل نام گذاری حسینیه طلائیه را به نام حضرت ابوالفضل عباس (ع)، قطع شدن دست شهید حسین حرازی در این منطقه بیان کرد و گفت: وقتی حمید باکری، برادر شهید باکری شهید شد، شهید باکری از برگرداندن پیکر برادرش امتناع می کند و می گوبد اگر قرار است پیکربرادرم برگردد باید پیکر بقیه شهدا که مثل برادرم هستند هم برگردد. بدن خود شهید مهدی باکری هم وقتی در قایق در حال برگشت بود با هلی کوپتر مورد اصابت قرار می گیرد و پیکر خودش هم در آب ناپدید می شود.
راوی دفاع مقدس دلیل آمدن ما به این سرزمین ها در اردوهای راهیان نور را آبرو گرفتن از این شهدا دانست و گفت: شهید مطهری می گفت شهید معلم تاریخ است و این شهدا چه خوب معلمانی هستند. آنهایی که شاگردی کردند در مکتب حسین که حالا عزتی پیدا کرده اند که از سرتاسر دنیا برای زیارت شان می آید همان طور که امام فرمود در آینده تربت پاک این شهدا زیارت گاه عشاق و دلسوختگان خواهد شد.
دیانی گفت: ایران با بیش از 15 کشور دنیا در حال جنگ بود، آمریکا، شوروی، فرانسه، انگلیس، چین و سایر به عراق کمک می کردند. صدام و عراق فقط یک مهره بود که هرچه می خواست به او می دادند؛ اما ما در مقابل کوچک ترین امکانات را هم نداشتیم. مثلاً سیم خاردار هم استفاده نظامی دارد؛ هم غیر نظامی حتی این را هم از ما دریغ می کردند. رزمندگان ما با غنیمت های جنگی که از عراقی ها می گرفتند، می جنگیدند.
وی با اشاره به صحبت های مقامات آمریکایی مبنی بر گزینه های روی میز گفت: ملت ما هشت سال مقاومت کرد با آن شرایط؛ حالا می آیند می گویند گزینه های ما روی میز است، مگر هشت سال گزینه نظامی روی میزتان نبود با هر جنایت و امکاناتی که داشتید به خاک ما تجاوز کردید. اگر جرأت دارید یک حرکتی انجام دهید مطمئن باشد هیچ اثری از اسرائیل باقی نخواهد ماند.
راوی دفاع مقدس با اشاره به بمب هسته ای رژیم صهیونیستی گفت: ما نه نیازی به بمب هسته ای داریم و نه فکر می کنیم که برای ما کارآیی داشته باشد. رژیم صهیونیستی با 250 کلاهک هسته ای در دو جنگ 22 روزه و 33 روزه با کمترین امکانات نظامی حزب الله و حماس شکست خورد. خودشان هم اعلام کردند که ایران پشت حزب الله و حماس بود و از آنها پشتیبانی کرد.
دیانی در پایان مهمانی شهدا را درس گرفتن از فداکاری و از خودگذشتگی شان دانست و گفت: بچه هایی که قطعه قطعه شدند برای یک امر مولایشان به ما درس پشت پا زدن به دنیا و برای خدا کار کردن دادند. ما نباید سنگر ولایت را خالی کنیم. شناخت وظایف به ما نشان می دهد که کی و کجا باید چه کار کنیم.