به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، همزمان با تغییر دولت و تغییر مدیریت دانشگاه یاسوج، عده ای با این تصور که فضا برای هر گونه قانون شکنی فراهم شده است، دست به کار شده و اقداماتی را در دانشگاه یاسوج انجام دادند.
از انتشار شب نامه و روزنامه در حمایت از سران فتنه تا شعارهای ضد ساختار در برنامه 16 و 18 آذر و توهین به ارکان نظام در این برنامه ها و از انتشار نشریات موهن در دانشگاه تا توهین به اندیشه بسیجی، اتفاقاتی است که طی شش ماه اخیر اتفاق افتاد و با سکوت و سکون مسئولان دانشگاه یاسوج مواجه شد.
چندی پیش و همزمان با سالروز شهادت نواب صفوی، مبارز انقلابی؛ نشریه ای دانشجویی با توهین به این شهید، دین اسلام را نیز مورد هجمه قرار داد که رسانه های متعددی این خبر را منتشر کرده و چهره های مختلفی به آن واکنش نشان دادند؛ اما همچنان سکوت رسمی مسئولان دانشگاه را به همراه داشت.
سکوت مسئولان دانشگاه یاسوج در برابر هر اتفاق ساختارشکن در دانشگاه، زمینه را برای عمل دیگری فراهم می کرد و این شجاعت را به این عده اندک می داد که فضای دانشگاه حساب و کتاب خاصی ندارد و مسئولان نیز با سکوت خود آنها را همراهی می کنند.
همزمان با دهه پرشکوه فجر انقلاب اسلامی، شب شعری با حضور شاعر انقلاب، علی رضا قزوه در دانشگاه برگزار شد که متاسفانه دانشجویی با سابقه مشخص را برای خوانش شعر به جایگاه دعوت کردند که شروع به توهین به یکی از ارکان انقلاب کرد و اینجا نیز نه تنها سکوت و سکون، یار و همراه سرپرست و دیگر مسئولان دانشگاه یاسوج شده بود؛ بلکه با دانشجویانی که قصد پاسخ دادن و یا واکنش نشان دادن به این قضیه را داشتند نیز برخورد شد.
اما از روز شنبه جمع اندکی از دانشجویان دانشگاه که عده ای از آنها از سال 88 و بعد از آن برای دانشجویان شناخته شده بوده و جایگاهی در بدنه دانشجویی دانشگاه ندارند، اقدام به برگزاری تحصنی در دانشگاه در حمایت از اقدامات سرپرست دانشگاه و همچنین دانشجوی توهین کننده برپا کردند.
شنبه 17 اسفند اولین تجمع این گروه اندک دانشجویی بود که با استقبال چندانی از سوی دانشجویان مواجه نشد؛ اما اندکی از دانشجویان کنجکاو با فاصله از محل تجمع، شاهد اولین تحصن دانشجویی در این دانشگاه بعد از چند سال اخیر بوده و از بازگشت التهاب به فضای دانشگاه، نگران.
درج اخبار مربوط به تجمع در رسانه های ضد انقلاب هم نتوانست جمعیت بیشتری را در روز دوم تحصن به این گروه اضافه کند.
این گروه تحصن را با هدف استقبال بیشتر دانشجویان به روز دوم موکول کردند؛ اما در روز دوم نه تنها دانشجویان به این طیف معلوم الحال اقبالی نشان ندادند؛ بلکه عده ای از افرادی که روز گذشته نیز شرکت کردند، از کرده خود پشیمان شده جمعیت روز دوم آنها را به نصف رساندند.
شعارهای اصلی این گروه اندک، حمایت از دانشجوی موهن و حمایت از سرپرست دانشگاه یاسوج بود که رسانه های ضد انقلاب نیز اقدام به انتشار خبرهای این گروه اندک کردند که پس از گذشت دو روز از تحصن این دانشجویان، همچنان سکوت، تنها گزینه پیش روی مسئولان دانشگاه یاسوج است.
لازم به ذکر است، جمعیت دانشجویان دانشگاه یاسوج نزدیک به 7000 نفر هستند که تحصن برگزار شده در پرتردد ترین نقطه دانشگاه برگزار شد که تعداد تماشاگران و متحصنین به نیم درصد جمعیت دانشجویان دانشگاه هم نرسید.
خاطرنشان می شود، طی چند مدت اخیر خبرهایی در رسانه های ملی و محلی مبنی بر عدم تایید صلاحیت شاپور رمضانی، سرپرست دانشگاه یاسوج برای تصدی ریاست منتشر شد که سرپرست دانشگاه برای ساکت کردن خبرهای مذکور از رسانه های منتقد و مخالف، به قوه قضائیه شکایت کرد.