آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۹۷۱۶
رئیس دانشگاه آزاد رشت:

اردوی راهیان‌ﻧﻮر بهترﯾﻦ ﻣﻨﺒﻊ اﻧﺘﻘﺎل فرهنگ دﻓﺎع ﻣﻘﺪس ﺑﻪ ﺟﻮاﻧﺎن اﺳﺖ

رئیس دانشگاه آزاد رشت گفت: اردوی راهیان‌ﻧﻮر بهترﯾﻦ ﻣﻨﺒﻊ اﻧﺘﻘﺎل فرهنگ دﻓﺎع ﻣﻘﺪس ﺑﻪ ﺟﻮاﻧﺎن اﺳﺖ.
اردوی راهیان‌ﻧﻮر بهترﯾﻦ ﻣﻨﺒﻊ اﻧﺘﻘﺎل فرهنگ دﻓﺎع ﻣﻘﺪس ﺑﻪ ﺟﻮاﻧﺎن اﺳﺖ

بهروز دانشیان در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، پیش از ظهر امروز در جریان اعزام کاروان راهیان نور دانشجویان دانشگاه آزاد رشت بیان داشت: اردوهای راهیان نور ﯾﮑﯽ از ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ های ﻣﺜﺒﺖ ﻓرهنگی در دانشگاه‌های ﮐﺸﻮر اﺳﺖ.

 

وی افزود: اردوهای راهیان ﻧﻮر ﺗﺎﺛﯿﺮات ﺑﺴﯿﺎر ﻣﺜﺒﺘﯽ را در ﺟﺎﻣﻌﻪ اﯾﺠﺎد کرده است.


رئیس دانشگاه آزاد رشت ﺑﺮﮔﺰاری اردوهای راهیان ﻧﻮر را در ﺗﻘﺎﺑﻞ ﺑﺎ ﺟﻨﮓ ﻧﺮم ﺑﺴﯿﺎر ﺗﺎﺛﯿﺮﮔﺬار ﺧﻮاﻧﺪ و ﮔﻔﺖ: ﻣﻌﺮﻓﯽ و ﺗﺮوﯾﺞ ﻓرهنگ اﯾﺜﺎر و شهادت ﺑﺮای اﯾﺠﺎد ﺗﺤﮑﯿﻢ روﺣﯿﻪ ﺧﻮدﺑﺎوری، اﯾﺜﺎر و ﮔﺬﺷﺖ در ﺑﯿﻦ آﺣﺎد ﺟﺎﻣﻌﻪ از ﺟﻤﻠﻪ اهداف اﯾﻦ اردوها اﺳﺖ.


دانشیان با بیان اینکه این دانشجویان به مدت هفت روز از مناطق عملیاتی دیدن می کنند، گفت: اردوی راهیان ﻧﻮر بهترﯾﻦ ﻣﻨﺒﻊ اﻧﺘﻘﺎل فرهنگ دﻓﺎع ﻣﻘﺪس ﺑﻪ ﺟﻮاﻧﺎن اﺳﺖ.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار