سیدی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، پیرامون اثرات برگزاری کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه ها گفت: از بزرگترین ثمرات برگزاری کرسی های آزاداندیشی جرات یافتن دانشجویان در بیان نظرات است؛ البته این مورد باید با مدیریت مسئولان همراه باشد.
وی تصریح کرد: در کرسی های آزاداندیشی باید مسائل مورد نیاز دانشجویان مطرح و سپس با استدلال و عقلانیت به طرح موضوع و پاسخ گویی پرداخته شود.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه مسئولان برگزاری اینگونه برنامه ها باید ابتکار به خرج داده و از روش های متفاوت تری استفاده کنند، گفت: حضور اساتید در این برنامه ها فضای کرسی ها را بیش از پیش منطقی و استدالی تر خواهد کرد، نباید به نحوی عمل شود که نتیجه عکس به همراه داشته باشد.
سیدی با اشاره به لزوم برگزاری کرسی آزاداندیشی با موضوع سیاسی در دانشگاه ها ادامه داد: متاسفانه کرسی های آزاداندیشی با موضوع سیاسی یکی از مسائلی است که در دانشگاه ها مغفول مانده و آنگونه که انتظار می رود به آن پرداخته نمی شود.
وی با بیان اینکه مطرح کردن مسائل سیاسی ذهنیت غلط دانشجویان را برطرف کرده و آن را اصلاح می کند، گفت: مخالفت با برگزاری چنین کرسی هایی نشان دهنده نداشتن مدیریت و ابتکار مسئولان بوده و لازم است هرچه زودتر در بر طرف کردن این گونه نگاه ها اقدام شود.