انفاق علامت ایمان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۰۱۰۸
استاد حوزه و دانشگاه:

انفاق علامت ایمان است

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه انفاق از علائم ایمان است، گفت: مال و ثروت، قرب به خدا ایجاد نمی‌کند، بلکه انفاق و احسان است که انسان را به خدا نزدیک می‌کند.
انفاق علامت ایمان است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، حجت الاسلام اشکوری صبح امروز در سلسله نشست های هفتگی تقسیر قرآن کریم در جمع دانشجویان و کارکنان سازمان بسیج دانشجویی گیلان گفت: جایگاه قرض از صدقه بالاتر است؛ زیرا کسی که قرض می خواهد نیاز واقعی دارد، اما فقیر که صدقه می گیرد به فقیر بودن معروف است.
 

وی گفت: کسی که قرض می دهد پیش از آنکه قرض را بدهد پاداشش را می گیرد و در دنیا نیز مالش برکت پیدا می کند.
 

استاد حوزه و دانشگاه گفت: برکت فقط به معنای افزایش مال نیست، بلکه در راه درست خرج کردن  است و از حوادث بد جلوگیری می کند.
 

اشکوری افزود: ثروت و مال داشتن دلیل بر ایمان نیست؛ زیرا خداوند هم به دوستان و هم به دشمنانش مال و ثروت می دهد؛ اما ایمان را فقط به دوستانش می دهد.
 

وی با بیان اینکه انفاق از علائم ایمان است، گفت: مال و ثروت  قرب به خدا ایجاد نمی کند، بلکه انفاق و احسان است که انسان را به خدا نزدیک می کند.
استاد حوزه و دانشگاه در پایان این نشست به سوالات دانشجویان پاسخ گفت.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار