کد خبر:۳۰۵۹۲۱
اسدپور:

کمبود تجهیزات قلبی در کشور / بیماران قلبی توان پرداخت هزینه‌های درمان را ندارند

مدیر گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان اینکه ایران چندان از کشورهای دیگر دنیا در زمینه درمان نارسایی‌های قلبی عقب نیست، اظهار داشت: مشکل ما توانمندی علمی نیست، بلکه با کمبود تجهیزات قلبی روبرو هستیم.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محمد اسدپور پیرانفر، فوق تخصص قلب و عروق تصریح کرد: ما هر قدر هم که در تئوری قوی باشیم و شب و روز تلاش کنیم، اما نتوانیم در عمل آموخته‌ها و افکارمان را پیاده کنیم، امکان توسعه برای ما فراهم نمی‌شود.

 

مدیر گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه تحریم‌ها در بروز کمبود تجهیزات بسیار اثرگذار بوده است، گفت: متاسفانه طی چند سال اخیر صدمات بسیاری به ما وارد شد زیرا همه تجهیزات و وسایل کمک قلبی به نحو مطلوبی تامین نمی‌شد. در حالی که امکانات و تجهیزات، زمینه رشد علمی را فراهم می‌کنند.

 

پیرانفر ادامه داد: در واقع پیشرفت نیازمند تجربه، اطلاعات و امکانات است. البته با روی کارآمدن دولت تدبیر و امید وضعیت بهتر شده است و شاهد تلاش‌های پیگیرانه‌اش برای حل مشکل تجهیزات و داروها هستیم.

 

وی با بیان اینکه وقتی مشکلاتی از این دست به وجود می‌آید چندین دستگاه و نهاد باید برای حل آن با یکدیگر همکاری کنند تا نتایج خوبی حاصل شود، گفت: توانایی پزشکان ایرانی بالاست و حیف است این فرصت‌ها بدون بسترسازی‌های لازم از دست بروند.

 

رئیس چهارمین کنگره بین المللی نارسایی قلب ایران، درباره وضعیت تامین داروهای بیماران قلبی نیز گفت: چند سال پیش مشکلات زیاد شده بود، ولی اکنون رو به بهبود می‌رود و گام‌های بسیار مثبتی برداشته شده است. وزارت بهداشت اقدامات خوبی انجام داده و شب و روز در تلاش است به همین خاطر به آینده بسیار خوش بین هستم.

 

بر اساس این گزارش، چهارمین کنگره بین المللی نارسایی قلب ایران از تاریخ دهم تا دوازدهم اردیبهشت ماه 93 در مرکز همایش‌های بین المللی شهید بهشتی واقع در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت اینترنتی www.ihfsummit.ir و یا با شماره تلفن 44273987 تماس حاصل نمایند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار