حجت الاسلام عسگر دیرباز در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، در خصوص نامگذاری سال 93 به نام سال «اقتصاد و فرهنگ» بیان کرد: در اسلام اقتصاد هدف محسوب نمی شود، اما از اهمیّت بالایی برخوردار است و به عنوان ابزاری برای رسیدن به رشد اخلاقیات و تحقق اهداف اجتماعی و رفاهی جامعه نقش تاثیر گذاری دارد.
رهبری مسیر حرکت در زمینه اقتصاد را تعیین کرده اند
وی افزود: در نظر گرفتن سیاست های اقتصاد مقاومتی به عنوان زیر ساخت های فکری و نظری، استفاده از تجربه های گذشته و درس گرفتن از آن، همچنین استفاده از این تجارب در تصمیم گیری های آینده از مسائلی هستند که در راستای تحقق حماسه اقتصادی مورد تاکید رهبری قرار دارند.
سازندگی و پیشرفت کشور مستلزم حضور مردم است
رئیس دانشگاه قم با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد جایگاه مردم در سازندگی و پیشرفت کشور بیان داشت: پیشرفت کشور در زمینه های مختلف اعم از فرهنگ و اقتصاد نیازمند حضور مردم است، ملت باید با اراده و عزم راسخ ملی در این عرصه ها نقش آفرینی کنند و به سمت زندگی و سازندگی پیش بروند، به این علت که سر فصل بسیاری از اقدامات خیر بر اساس مصالح نظام و منافع اقتصادی کشور می باشد.
تمام ابزارهای تحقق شعار سال در دانشگاه وجود دارد
عسگر دیرباز با بیان اینکه تمام ابزارهای تحقق شعار سال جاری در دانشگاه وجود دارد، تصریح کرد: گروههای پژوهشی و حوزه فرهنگی دانشگاه ها به خوبی میتوانند در راستای تحقق این شعار نقشآفرینی کنند.
وی بیان داشت: فرهنگ مبنای استقلال است و برای رسیدن به استقلال در هر زمینهای ابتدا باید مشکلات فرهنگی آن حوزه را حل کنیم، این مهم تنها با اراده و عزم ملی و با مدیریت جهادی محقق می شود.
رئیس دانشگاه قم افزود: باید با مطالعه در ابعاد مختلف، سهم خود را در تحقق این شعار مشخص کنیم، باتوجه به جایگاه فرهنگ در نامگذاری سال جدید، نقش دانشگاه ها در اشاعه و ترویج فرهنگ و دانش در جامعه بسیار حساس بوده و مستلزم برنامه ریزی دقیق و مدونی می باشد.
عسگر در پایان با تاکید بر نقش اساتید و دانشجویان در تحقق شعار سال 93 و اجرای این سیاست کلی یادآورشد: دانشگاهیان دارای پتانسیلهای بسیار خوبی در حوزههای مختلف فرهنگی، پژوهشی و آموزشی هستند و با حضور پر شور خود می توانند در عرصه تحقق بیانات مقام معظم رهبری نقش بسزایی ایفا کنند.