کد خبر:۳۰۶۸۳۰
کوشکی در دانشگاه فردوسی مشهد:

هاشمی به اسم دین مخالف شعار «مرگ بر آمریکا» است

استاد دانشگاه گفت: امروز کسانی که از دین سخن می‌گویند به دو گروه تقسیم می‌شوند برخی مانند هاشمی به اسم دین مخالف شعار «مرگ بر آمریکا» هستند و برخی ...
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، از مشهد محمدصادق کوشکی امروز در همایش کشوری «اقتصاد مقاومتی در مسیر پیشرفت درون‌زا» در جمع دانشجویان اتحادیه جامعه اسلامی سراسر کشور در دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: امروز کسانی که از دین سخن می‌گویند به دو گروه تقسیم می‌شوند برخی مانند هاشمی به اسم دین مخالف شعار «مرگ بر آمریکا» هستند و برخی مانند رهبر معظم انقلاب و یا مانند فرمایشات حضرت امام که دیدگاه‌هایی را در خصوص نبرد بین حق و باطل و مقابله با شیطان بزرگ مطرح می‌کنند که هر دو گروه منتسب به دین است.
 
این استاد دانشگاه ادامه داد: سوال اینجاست که مگر می‌شود دین تا این حد تناقض داشته باشد که برخی عنوان کنند آمریکا کدخدای جهان است و ما باید با آنها همراه شویم و برخی از آن به عنوان شیطان بزرگ یاد کنند.
 
این تحلیل‌گر سیاسی یادآور شد: برخی مانندخاتمی عنوان می‌کنند باید در دین آزاد بود زیرا چنانچه دین آزاد نباشد وجود نخواهد داشت و برخی مخالف این مباحث هستند.
 
کوشکی با اشاره به اینکه در طول تاریخ همواره این تناقضات وجود داشته است ابراز دشت: در نبرد نهروان نیز یک طرف به اسم خوارج اهل نماز شب و قرآن بودند و طرف دوم نیز یاران حضرت علی (ع) وجود داشتند؛ هر دو گروه از صحابه رسول خدا (ص) بودند؛ در طول تاریخ تناقضات در خصوص دین وجود داشته است.
 
وی افزود: امروز برخی عنوان می‌کنند دین یک مسئله خرافه است که نتیجه‌اش همین مسائل می‌شود، برخی نیز مطرح می‌کنند دین یک مسئله منسجم است که یکی از دو طرف به اشتباه دین را فهمیده‌اند و نظریه سوم نیز عنوان می‌کند دین دارای طرق مخلتفی است و همه این اشکال صحیح هستند.
 
کوشکی با بیان اینکه امام تا سال 68 از فرصت‌های مختلفی بهره می‌بردند تا اصطلاح اسلام آمریکایی را تفسیر کنند گفت:‌ امام عنوان می‌کنند دو مدل شیعه وجود دارد یک شیعه که به دنبال اسلام سرمایه‌داری، جمود و تهجر است که این افراد منتسب به اسلام آمریکایی هستند و گروه دوم که نقطه مقابل گروه اول هستند و خود را منتسب به اسلام ناب محمدی می‌دانند به دنبال اسلام عدالت طلب و پابرهنگان هستند.
 
این تحلیل‌گر یادآور شد: مشاهده می‌کنید که امام خمینی(ره) در این خصوص از واژگان بسیار ساده‌ای بهره می‌برند که همه افراد با هر سطح سواد بتوانند به ماهیت این دو اسلام پی ببرند و بدانند هر کدام به کجا ختم خواهد شد.
 
وی افزود: در زمانه امروز نیز در سوریه دو گروه متقابل وجود دارند یک گروه بر روی پرچم‌های خود شعارهایی در خصوص توحید نوشته و عنوان می‌کنند ما مسلمان و ما بقی مشرک هستد و به هر شکلی درصددند خود را به اسلام منتسب کنند و گروه دوم افرادحزب الله هستند.
 
این استاد دانشگاه بیان کرد: در کشور ما نیز همین گونه است برخی عنوان می‌کنند چه اشکالی دارد که ما نیز مانند عربستان هم نماز بخوانیم و اسلام را تبلیغ کنیم و هم با آمریکا رابطه داشته باشیم.
 
وی با بیان اینکه عربستان نیز خواهان رابطه با این افراد در کشور ما می‌باشد تصریح کرد: زمانی که این تقابل را در اندیشه امام خمینی(ره) جست‌وجو کنیم خواهیم دید که ایشان دین را یک برنامه کلی می‌دانند که افراد باید تابع این برنامه باشند و عنوان می‌شود چنانچه بین دین و خواسته‌های شخصی تناقض وجود داشته باشد خواسته‌های شخصی باید قربانی شوند.
 
کوشکی ادامه داد:‌ دیدگاه دوم عنوان می‌کند انسان‌ها برای زندگی خود دارای برنامه هستند که دین، بخشی از این برنامه است؛ حال چنانچه بین دین و رفاه شخصی تناقض به وجود آید باید رفاه شخصی را برگزینیم و دین نباید با دردسر همراه باشد.
 
این استاد دانشگاه یادآور شد: پیامبر سیزده سال در مکه مردم را به اسلام دعوت می‌کنند که در این سیزده سال تنها 38 نفر به اسلام روی می آورند اما در دو تا سه سال آخر عمر پیامبر مردم گروه گروه به پیامبر ایمان می‌آورند سوال اینجاست که چه اتفاقی می‌افتد که دین در سال‌های آخر عمر پیامبر (ص) این چنین گسترش می‌یابد.
 
کوشکی ادامه داد: علت این است که در سیزده سال ابتدایی اسلام مساوی با شکنجه بود؛ اما در دو سال پایانی عمر پیامبر (ص) اسلام مساوی با امنیت و شکوفایی شد و در اینجا قرآن عنوان می‌کند این افراد مسلمان نشده‌اند و دین در قلب‌های آنان ساکن نشده است.
 
وی در پایان گفت: به محض رحلت پیامبر (ص) بار دیگر مسلمانان به مبانی خود برمی‌گردند؛ بنابراین برخی زمانی که به قسمت سخت دین می‌رسند به دستورات عمل نمی‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بدون نام
-
۲۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۲:۴۷
احسنت بر استاد کوشکي خيلي زيبا توضيح دادند و مصاديق هم زيبا بود اما با چه جراتي اسم هاشمي آوردند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار