کد خبر:۳۰۷۹۶۲
در سال 93؛

173 برنامه فرهنگی در دانشگاه پیام‌نور لرستان برگزار می‌شود

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام‌نور لرستان گفت: 173 برنامه فرهنگی شامل کرسی‌های آزاداندیشی، نشست‌های دانشجویی، کرسی‌های تلاوت قرآن، برنامه‌های هفتگی اخلاقی و المپیادهای ورزشی در سال جاری در این دانشگاه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، یزدان سهرابی امروز در جلسه استانی با مدیران فرهنگی و اجتماعی واحدها و مراکز دانشگاه پیام نور لرستان در خرم آباد بیان داشت: 173 عنوان برنامه فرهنگی شامل کرسی های آزاداندیشی، نشست های دانشجویی، همایش، کرسی های تلاوت قرآن، برنامه های هفتگی اخلاقی و مسابقات و المپیادهای ورزشی برگزار می شود.


وی با بیان اینکه تقویت کانون های فرهنگی، انجمن های علمی و بسیج دانشجویی امسال در اولویت مدیریت فرهنگی دانشگاه است، گفت: دانشگاه پیام نور با 30 هزار دانشجو، 30 درصد از دانشجویان دانشگاه های لرستان را به خود اختصاص داده است؛ با این حال با این تعداد دانشجو باید با برنامه ریزی در راستای تربیت دانشجویان انقلابی و ارزشی عمل کنیم.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار