آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۸۱۲۹
نسبت به زمان مشابه سال قبل؛

آب سدهای تهران 39 درصد کاهش یافته است

آب موجود در سدهای استان تهران درمقایسه با زمان مشابه سال آبی گذشته، 39 درصد کاهش یافته است.
آب سدهای تهران 39 درصد کاهش یافته است

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو اعلام کرد آب موجود در سدهای تامین کننده آب تهران با کاهش 296 میلیون مترمکعبی در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته به حدود 457 میلیون مترمکعب رسیده است.

 

آب ورودی به سدهای تهران از ابتدای سال آبی جاری (مهر92) تاکنون با 29 درصد کاهش در مقایسه با زمان مشابه سال آبی گذشته، به حدود 463 میلیون مترمکعب رسیده است. 


آب ورودی به مخزن سدهای تهران در دوره زمانی مشابه سال آبی گذشته 653 میلیون مترمکعب بوده است.

 

آب موجود در تمامی سدهای تهران درمقایسه با زمان مشابه پارسال با کاهش روبرو است. 


ذخیره آب در سدهای لار، طالقان، کرج، ماملو و لتیان درمقایسه با سال آبی گذشته به ترتیب 59، 40، 41، 19 و 55 درصد کاهش یافته است.

 

با توجه به شرایط ذخیره آب و کاهش منابع آبی در پشت سدهای پنجگانه تهران، شهروندان تهرانی باید نسبت به رعایت الگوی مصرف آب دقت لازم را داشته باشند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار