به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، اسماعیل نجار ظهر امروز در پنجمین کنفرانس ملی زلزله و سازه در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان، با بیان اینکه نتیجه و دستاورد برگزاری این همایشها باید تبدیل به عمل شود، بیان داشت: امروزه پایان نامه ها با توجه به نیازکشور و رفع مشکلات تحقیقات علمی باید به سمت کاربردی شدن پیش برود.
وی با اشاره به اینکه حوادث طبیعی را نباید بلا دانست؛ چرا که این حوداث از حکمتهای الهی است، افزود: 46 حادثه طبیعی و انسانساز در دنیا احصاء شده است که 36 حادثه آن در ایران تجربه شده و میتوان گفت که برخی از آن نتیجه بهره نبردن از خرد و دانش است.
معاون وزیر کشور افزود: این کنفرانسها می تواند نقش اساسی در زمینه پیشگیری از بحران ایفا کند مشروط بر اینکه این تولید علم و دانش و مقالات در واقع عملیاتی و اجرایی شده و مردم به عینه این نتایج را ببیند.
نجار خاطرنشان کرد: دولت دنبال علمی تر کردن کارهاست و با دانشگاه ها بویژه مراکزی که در زمینه بحران فعالیت دارند، در حال مذاکره هستند و از تحقیقات و پایان نامه ها و دانشی که کاربردی و منجر به عمل شده و در زندگی مردم تاثیر بگذارد حمایت می شود.
وی بیان کرد: حدود 48 درصد کشورهای دنیا در ارتباط با مدیریت بحران وزارتخانه جامعی دارند و در کشور ما نگاه ها متفاوت است که باید اصلاح شود.
معاون وزیر کشور با اشاره به زلزله بم خاطرنشان کرد: زلزله بم حدود 12 ثانیه بود که بیش از 34 هزار کشته برجای گذاشت و 2100 میلیارد تومان هزینه در برداشت و باید امروز را با عمل تلفیق کنیم و کشور را بدرستی بسازیم.