رویانیان خبر داد: مشاركت 30 هزار نفري نيروهای امدادي و پليس در طرح تابستانه
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۹۱۸
نشست خبري رئيس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي – بخش اول

رویانیان خبر داد: مشاركت 30 هزار نفري نيروهای امدادي و پليس در طرح تابستانه

رئيس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي گفت: امسال در طرح تابستانه 30 هزار نفر نيروي امدادي و پليس اقدام به كنترل رفت و آمد در جاده‌هاي كشور را بر عهده خواهند داشت.

به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، سردار رويانيان صبح امروز در نشست خبري در جمع خبرنگاران در معاونت راهنمايي رانندگي ناجا با اعلام اين مطلب گفت: شش هزار گشت امدادي به همراه 20 فروند بالگرد و دو هزار و 700 پايگاه امدادي پليس و 700 پايگاه شهري كنترل عبور و مرور و نظم را در جاده‌ها در تابستان امسال بر عهده دارند.

وي در ادامه با اشاره به اين مطلب كه همياران پليس امسال اين نيرو را در كنترل جاده‌ها كمك خواهند كرد، گفت: امسال براي اولين بار پليس ياران بسيجي به همراه نيروهاي افتخاري در جاده‌ها و مبادي ورودي و خروجي‌ شهرها مستقر خواهند شد.

رويانيان در ادامه گفت: كنترل جدي و همه جانبه ناوگان عمومي امسال در دستور كار پليس راهنمايي و رانندگي قرار دارد و برطبق دستورالعمل اجرايي حفظ سلامت از تمامي رانندگان به ويژه رانندگان خودروهاي سنگين و اتوبوسراني در سطح جاده‌ها به عمل خواهد آمد.

رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا در ادامه با اشاره به حضور پليس نامحسوس در اتوبوس‌ها و خطوط بين شهري گفت: امسال كنترل نامحسوس توسط دانشجويان دانشگاه‌هاي علوم انتظامي به صورت استقرار در اتوبوس‌ها و وسايل نقليه عمومي انجام مي شود و با متخلفان به شدت برخورد خواهد شد.

وي در ادامه گفت: طرح تابستاني پليس از فردا در سراسر كشور اجرا مي شود، و از امشب نيز 300 ليتر بنزين در كارت سوخت خودروهاي شخصي شارژ مي شود.

رويانيان در ادامه با اشاره به اين مطلب كه در تابستان سال گذشته بيش از 7 هزار نفر در تصادفات جاده‌اي كشته شده‌اند، گفت: امسال اقدامات جدي و همه جانبه‌اي با همكاري سازمان‌هاي امدادي و اورژانس براي كاهش تصادفات انجام شده است.

رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا در ادامه گفت: در تمام استان‌ها ستادهاي مديريت طرح ترافيك تشكيل شده است و مردم مي توانند براي اعلام شكايات و نظرات خود به مراكز 110 مراجعه كنند.

وي در ادامه با اشاره به اين مطلب كه از ابتداي سال 280 هزار خودرو شماره شده است، گفت: حدود 8 هزار خودرو خارجي نيز به كشور وارد شده است.

رويانيان در ادامه گفت: در سه ماهه اول امسال 6 ميليون قبض جريمه توسط مامورين راهنمايي و رانندگي صادر شده است كه نسبت به سال گذشته نشان دهنده كاهش محسوس در ارائه قبض جريمه در كشور است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار